A szüleimmel való viszonyomról van szó! Mit csináljak h ne menjünk egymás agyára?
Figyelt kérdés
Tehát az a helyzet, h a bátyám most fog egyetemre meni és engem a szüleim eddig is nagyon szigorúan fogtak de most minden apró dilijüket ÉN fogom megkapni!!! Rajtam fogják elverni a port ha épp szar kedvük van! Pont most amikor éppen ilyenkor lesz amúgy is rohadtul elegem belőlük! Tapasztalatokat szeretnék hallani és tanácsokat ha veletek is történt ilyen! 13/L2011. aug. 12. 15:39
1/4 anonim válasza:
Pont annyi idős voltam mint te amikor meghalt az édesanyám. Szerintem inkább próbáld elfogadni és szeretni őket. Egyébként pedig ez csak egy felételezés, hogy mi fog történni, kár előre aggódni.
2/4 anonim válasza:
Ha "rohadtul eleged lesz belőlük", akkor szépen elköltözöl, elmész dolgozni, fenntartod a lakást, fizeted a számlákat, veszel enni-, innivalót, ruházkodsz, és taníttatod magad, fizeted a tanszereket, az osztálypénzt, stb....
Addig pedig minden nap megköszönöd a szüleidnek, hogy ők megteszik helyetted mindezt, és neked csak tanulnod kell...
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt most nem úgy kell érteni h utálom a szüleimet! ne értsétek kérlek félre a kérdést! csak pont most fog majd elkezdődni a tinis durcizós csak a szüleim hagyjanak békén korszakom! és h ha még egy fiú is jönne a képbe akk nem tom mi lesz!
2011. aug. 12. 16:12
4/4 anonim válasza:
akkor szépen eléjük állsz, és megmondod neki, hogy a jó viszony érdekében a lehető legkevesebben cseszegessenek.
cserébe jól tanulsz, normálisan, tisztelettudóan viselkedsz, és néha fapofával tűröd, ha beléd kötnek vmi miatt.
a tinikor is elmúlik egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!