A legjobb barátnőm sosem hív el hozzájuk. Mindig csak én hívom el, ide jön. Sosem hív fel, hogy menjünk el valahova. De jóban vagyunk nagyon, érzem hogy bízik bennem és hogy (barátilag) szeret. Mit tegyek hogy elhívjon?
Figyelt kérdés
Nem szeretném megbántani azzal hogy mondom neki hogy hívjon el ő is, de már picit unom, hogy mindig én hívom fel, hogy menjünk el valahova, vagy hogy jöjjön el. Hogyha nem hívom nyári szünetben 2 hónapig, akkor 2 hónapig nem találkozunk. Nagyon szeretem, aranyos velem, kedves, úgy veszem észre, hogy ő is ugyan ezt gondolja rólam. Mindig mondja hogy én vagyok a legjobb barátnője, tehát nem azzal van gond, hogy nem szeret, vagy ilyesmi. Nekem rosszul esik hogy nem hív el soha. Mit tehetnék, hogy elhívjon?
L/14
2009. aug. 19. 14:37
1/3 anonim válasza:
Nekünk is ilyen a barátnőnk mindíg hívjuk és akkor jön vagy nem mert kitalál valami hülyeséget.. Szerintem mond meg neki nyugodtan hogy ő is hívhatna vagy valami szerintem nem fog megsértődni. Vagy pedig ha titokban akarod mondani akkor mond azt hogy átjössz valamikor? Stb és aznap felhívod hogy nem e mehetnétek át hozzá vagy várd meg mit mond hátha áthív! :(
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
Kicsit megnyugtattál, hogy nem vagyok egyedül ilyen helyzetben.
Nektek is sok sikert hozzá :)
És még egyszer köszönöm!
2009. aug. 19. 15:11
3/3 anonim válasza:
lehet hogy olyanok az otthoni körülményei ami miatt nem akar vendéget fogadni (lehet ez akár anyagi ok...vagy hogy szülei veszekednek stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!