Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha olyan sráccal járok aki a legjobb barátom volt eddig de belementem a komolyabb kapcsolatba is? és én csak barátilag szeretem de érzek is valamit iránta? De inkább a barátság fele hajlok? Hülye voltam hogy igent mondtam neki? 15/L

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
szerintem ne szúrd el a barátságotokat. akkor a későbbiekben már barátok sem lehettek ha valami rosszul alakul
2010. jan. 6. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen. Hülye voltál. Most van egy kapcsolatod, amiben tök bizonytalan vagy, és te is érzed, hogy nem jó ez így... Viszton ha szakítotok, elveszíted a legjobb barátod, mert a szakítás után soha nem lesz olyan mint régen volt a barátság, még ha nem is veszekedéssel váltok el, hanem beszélőviszonyban maradtok...
2010. jan. 6. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:

A kérdésed alapján úgy látom, hogy te most ilyen "Nem is tudom mit érzek" csapdába kerültél:S

Az a helyzet hogy igazából azt csak te vagy képes érezni, hogy továbbra is csak szeretetet vagy már szerelmet érzel iránta! Más nem fogja tudni megmondani neked, hogy te mit érzel és hogy ezalapján mit tegyél! Ez csakis rajtad és a srácon múlik. Ti érzitek...

De (és ez most csak az én személyes megjegyzésem) a barátságból születő szerelem nem igazán jó pálya, mert ha esetleg szakításra kerül a sor, akkor dupla veszteség, mert vesztessz vele egy barátságot és egy szerelmet is:S:S De ez most tényleg csak óvatóssági tanács volt...

2010. jan. 6. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

ha küldesz priviben msn-t, én szivesen beszélgetek veled erről.

15/L

2010. jan. 6. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A hosszú kapcsolataim mindig nagyon mély barátságokból alakultak. (4 év, 16 év, jelenleg 3 évnél tartunk és van egy csuda babánk is.) Nálam is az elején határ eset, mivel annyira nagyon szerettem őket barátilag, hogy nem volt sok különbség, amikor már szerelmes is voltam. Szóval nem egyértelműen negatív. Az első kettővel sem vagyok haragban.
2010. jan. 6. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kell ennyire külön választani z emberi kapcsolatokat h most csak barátok vagyunk, most meg csak járunk.

15 évesen és ezekkel az érzelmekkel nemi életet gondolom nem éltek, szal max csókolóztok, meg kézenfogva sétáltok. szal lehet ez egy olyan jó barát, akivel néha csókolózól, és megfogod a kezét.

Meg fontos h mindent csak addig csinálj, amíg jól esik, ha neked nincs kedved olyan barátsághoz, amit fenn írtam, akkor meg mond meg, h te mégsem úgy.

Nézd ha tényleg tök jóban vagytok, akkor meg tudtok beszélni bármit. Nem kötelező összebalhézni, értelmes emberként is lehet tárgyalni. Nekem a vőlegényem a legjobb barátom.

23/L

2010. jan. 6. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!