Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják mindig anyosomék...

Miért mondják mindig anyosomék hogy mi menjünk hozzájuk (40kr-re laknak) a 3 honapos babánkal, pedig nekik is van kocsijuk? Ti mikor vitétek a babátokat és ki megy gyakrabban a másikhoz?

Figyelt kérdés
Soha nem voltunk joban nem is sürün találkoztunk még a baba elött mi mentünk havonta ők meg 2,5 év alatt amiota együtt lakunka apárommal 3-4szer voltak nálunk(nem hiányoztak),miota megvan a baba állandoan azt haalom miért nem megyünk ki hozzájuk a ők 2*voltak és 1*a korházban.Karácsonykor kimentünk hozzájuk de nem sikerült valami jol alátogatás mert szoltam hogy ne rohanják le a gyereket 5en voltak (anyosék,dédi,a férjem tesoja és a menyaszonya) meg hogy ne legyen sokat kézben.Azota is csk azt hajtogatják menjünk ki mi meg mondtuk jöjjenek ök de errre nincs válasz vagy az hogy majd jövünk.Nálatok ez hogy van ti mentek mindig,mert én ugy érzem nekik könyebb jönni ,ha mi megyünk felborul a napirend és arrol a sok cihelödésröl ne is beszéljünk ami azzal jár hogy elmenjünk.
2009. jan. 5. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:

ezt már kérdezted....:)

Elején ők jöttek gyakrabban...de megmondom neked én szívesebben megyek, mert akkor akkor jövünk el amikor mi akarunk..s nem ülnek nálunk egész nap.

Azt me mond meg h ne csináljanak rosszat h kézben van baba, aztán te meg kínlódsz vele otthon mert megszokja...te gyereket te parancsolj

2009. jan. 5. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk még SOHA nem voltak a szüleim!!

Mi is csak 3 szor náluk. pedig a gyerek már elmúlt fél éves.

Miért mi menjünk?! Ezért sokáig mi sem mentünk csak már kezdtek berágni aztán jobb a békesség elmentünk.

Nagyon ki vagyok ettől én is!

2009. jan. 5. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!