Van erre értelmes magyarázat, hogy nem válaszol az smsemre? Fiúk válasza előnyben.
"Ha megírod, hogy "Boldoggá tennél, ha válaszolnál!" ,akkor jó eséllyel válaszolni fog"
Csak azt tudnám,hogy nektek pasiknak miért kell mindent a szátokba rágni??????
- olvasni, értelmezni! Senki nem mondta, hogy kell. Én főleg nem. Felőlem szenvedhetsz is. Nem az én dolgom. Nem kértél, hogy segítsek. A kérdező kérdezett, neki válaszoltam: leírtam, szerintem hogy van ez, és miért van így. Adtam egy lehetséges gyakorlati megoldást is. Senki mögé nem fogok odaállni, hogy ellenőrizzem, vagy kényszerítsem. :D :D :D
Azonban az, hogy valaki ragaszkodik egy nem működő "megoldásához", aminél látja, hogy nem működik kielégítően ("Miért nem találja már ki, hogy mire gondolok???") az szimplán a gyógyegér szint. Különösen az, ha az illető előtt van más, ismert megoldási lehetőség is, ő mégis ragaszkodik a rosszhoz. Talán ezért építik a hidakat inkább férfiak. A nők hídjai tán szebbek, érdekesebbek, különlegesebbek lennének. Viszont vagy nem készülnének el soha, vagy hamar összedőlnének. A férfiak gyakorlatiasabbak. Bár sokat tudnak ők is túlkombinálni, és van, hogy egyszerűen félnek a jó megoldásoktól, mégis inkább arra vannak kondicionálva, hogy megoldják a felmerülő problémákat. Tisztán gyakorlati szempontból. Nem megy így? Megpróbálom másképp. Úgy megy? Igen. Kész.
Lehet ezt szeretni, nem szereti, egyik sem kötelező. Ha viszont valaki azt mondja, "Ez nem jól van így, másképp kellene lennie!" -akkor annak két lehetősége van. 1, Ő az Isten és fogja megváltoztatja, ahogy szerinte lennie kellene. (Bár ez ellentmond a szabad akarat teóriájának, és a hit egyes alapvetéseinek is.) 2, Nem Ő az, nem változtatja meg. Ekkor két aleset lehet: 2/a, Belenyugszik, elfogadja. 2/b, Nem nyugszik bele. Ekkor két további aleset van: 2/b/1: Elmenekül egy álomvilágba, ahol minden úgy van, ahogy ő szeretné, ám ennek csak egészen kis érintkezési pontjai lesznek a valósággal. 2/b/2: Szar élete lesz, végig morgolódni fog azon, hogy ez miért nem így van, az miért nem úgy van.
Nekem meg tök mindegy. :P
1. én hiába mondom meg tök egyenesen, hogy mit szeretnék még se azt kapom...ééés gyerekek nem lehetetlent vagy rondát kérek...tudom hihetetlen...
2. ha nem taktikázom és nem játszom az agyam tuti h sérülök...érdekes, ahogy levetem a palástot és egyértelmű leszek nem lesz jó semmi...ha viszont sz*rok a fejére jön a kedvesség, a báj, minden ami addig hiányzott...
most akkor bennem van a hiba??? ez csak egy mostani tapasztalat:D:D:D...
22L
Örülök, hogy ilyen okosak vagytok...:-) Legalább ti, ha már nekem ilyen borzasztó kevés ész jutott...gondolhattam volna, hogy oly fölösleges ide kérdést kiírni, úgyis általában azok járnak ide, akik csak itt érezhetik okosabbnak magukat másoknál, plusz csak itt tudják levezetni a felgyülemlett feszültséget...na mindegy.
Amit én leszűrtem ebből az egészből, az az, hogy a pasi csak simán nem egy smsezős típus.De ettől függetlenül ugyanúgy érdeklem, és vár(megjegyzem, nem a kommentek biztosítottak efelől).Nekem nem volt tapasztalatom még ilyen emberkével, de voltak barátnőim, akiknek szintén ez volt a baja, h a pasi nem írt vissza.Érdekes módon, vannak akik már menyasszony és vőlegény azóta....szóval ennyit erről.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!