Van erre értelmes magyarázat, hogy nem válaszol az smsemre? Fiúk válasza előnyben.
Figyelt kérdés
Szóval van egy pasi.Ő már 38 éves, én még csak 24.Már régen ismerjük egymást, és megmondta, hogy szeretne velem járni, de most jelenleg éppen 1000 kmre vagyunk egymástól, 2 hét múlva fogunk találkozni.Tegnap írtam neki egy smst, és nem válaszolt.miért van ez???most nem érdeklem, vagy csak vannak ilyen emberek, h nem érdekli őket a mobiltelefon?Azt nem hiszem, h én nem érdekelném, mert máskor meg olyanokat ír, hogy huhhh...azt ne mondjátok, h biztos nem volt ideje, mert tuti volt neki.Pasik, miért csináljátok ezt????2011. márc. 24. 08:20
11/46 A kérdező kommentje:
hát ismertem már párat, de ő ilyen rendhagyó eset...amúgy engem csak az idegesít, hogy még nekünk kell itt kivárogatni, hogy méltóztassanak felemelni a telefont...miért nem alkalmazkodnak ők ahhoz, hogy mi igenis imádunk a semmiről irkálni?:-)
2011. márc. 24. 08:40
12/46 anonim válasza:
A másodiknak igaza van...
13/46 A kérdező kommentje:
Be van állítva a státuszjelentés, szóval megkapta:-)
2011. márc. 24. 08:41
14/46 A kérdező kommentje:
Nem lehet megnézni a linket:-(mi van benne?
2011. márc. 24. 08:43
15/46 anonim válasza:
mert nem lányok. Ha csevegni akarsz, a barátnődet keresd! A férfiak célratörőek. Meg viccesek, meg szeretjük őket. De csevegésre teljesen alkalmatlanok. Annyira, hogy még a jelenlétükben sem tudok (mással) csevegni.
Azon kívül: vannak sms-orientált, meg hívás-orientált előfizetők. Lehet, hogy ő az utóbiba tartozik, csak a távolság miatt nem akar számlákba verni téged.
Ne törődj vele, majd jelentkezik.
16/46 anonim válasza:
A Marsról jöttek, nem a Vénuszról. Kommunikálni nem lehet velük, de azért jópár kellemes dologra alkalmasak :)
Jon Gray: Mars és Vénusz c. könyvében találhatsz használati utasítást.
17/46 anonim válasza:
Ez amit egy korábbi válaszoló írt, hogy legyél vele közömbös, távolságtartó meg ha válaszol csak x nap után írj. Női logika szerint ez bejön. Hát nálam azt érné el és érte már el lány, hogy utána mindegy milyen szép sms-t írt én már mint nőt leírtam. Hűvös velem közömbös? Akkor megmaradhat barátnak.
18/46 A kérdező kommentje:
utolsó:-)
akkor szerintetek vegyem lazán ezt az egészet?
2011. márc. 24. 08:50
19/46 anonim válasza:
Mert nem olyan szófosósak, mint mi lányok. Nézd meg, ki is írtad, hogy fiúk válaszát részesítenéd előnyben, hány fiú válaszolt??? ha jól vettem le, egy se! Még, hány lány: hát az összes. Ez van, ez a különbség a két nem között..ne aggódj.
20/46 A kérdező kommentje:
Mármint a 48-as...igazi utolsó, de szted ez igazságos, h itt ülök és várom, h írjon, neki meg eszébe se jut???És ha ír, akkor meg pattanjak???nem leszek vele utálatos, v ilyesmi, de nem fogok neki rögtön visszaírni.Sőt, most pár napig telefon nélkül is leszek, ez még kapóra is jön most, mert nem fogja tudni, h mi van......
2011. márc. 24. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!