Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van erre értelmes magyarázat,...

Van erre értelmes magyarázat, hogy nem válaszol az smsemre? Fiúk válasza előnyben.

Figyelt kérdés
Szóval van egy pasi.Ő már 38 éves, én még csak 24.Már régen ismerjük egymást, és megmondta, hogy szeretne velem járni, de most jelenleg éppen 1000 kmre vagyunk egymástól, 2 hét múlva fogunk találkozni.Tegnap írtam neki egy smst, és nem válaszolt.miért van ez???most nem érdeklem, vagy csak vannak ilyen emberek, h nem érdekli őket a mobiltelefon?Azt nem hiszem, h én nem érdekelném, mert máskor meg olyanokat ír, hogy huhhh...azt ne mondjátok, h biztos nem volt ideje, mert tuti volt neki.Pasik, miért csináljátok ezt????
2011. márc. 24. 08:20
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
51-es, teljesen igazad van....
2011. márc. 24. 08:53
 22/46 anonim ***** válasza:
77%

Gratulálok az első válaszolónak, aki csak primitív sztereotípia benyögésére képes. Melyik női magazinból merítesz kiscsillag?

Ugyanígy gratula a kérdezőnek, aki egyetlen (tehát EGY) nap után máris kombinálni kezd, agyonragozza magában addig, amíg hetet-havat hozzáképzel a férfihoz mint szándék, pusztán azért mert képtelen reagálni.

ma 08:27

"Igazad van.Nem tudom, mit képzel magáról....."

Ha jobban belegondol az ember, talán nem is baj hogy rápattansz egyből amit az első válaszoló ír.

Kíméld meg azt a férfit egy hisztériás picšától. :-)

Egy nap csend ugyanis semmi leszűrni valóra nem ad okot sem jogalapot. Ezer olyan tényező befolyásolhatja valaki életét, amiről lövésed sincs. A hülyét megkapnám ha mostani barátnőm minden apró rezzenésre (vagy annak hiányára) picsogni kezdene, négy kérdőjeles kérdéseket piszkítana a netre, majd minden sztereotíp "összes férfi köcšög" típusú beleböffentést készpénznek véve fejben már össze is hozna valami kis összeesküvés-elméletet arról, mennyire is nem törődöm vele, biztos szívatom, minden szándékos, meg amúgy is mi az hogy nem pattan?

Ha meg besérülsz, mert nem hevesen bólogató "minden-krapek-szemét" mantrát kaptál, az a te problémád, ez is egy válasz, még ha nem is felel meg annak a szájíznek, amit már a kérdés feltevése előtt réges-rég eldöntöttél magadban.

2011. márc. 24. 08:53
 23/46 anonim ***** válasza:

1000 km-ről hogy járnátok már?

Akár hiszed, akár nem, ha érdekelnéd, akkor válaszolna. Idő kérdése, hogy rájőjj erre.

2011. márc. 24. 08:55
 24/46 A kérdező kommentje:

Kíméld meg azt a férfit egy hisztériás picšától. :-)

Te meg engem kímélj meg a bunkó, agresszív válaszoktól.Képzeld el, hogy igenis rosszulesik, hogy egy tök aranyos, "hogy vagy, mi a helyzet, trallalla..." smsre nem képes visszaírni, ami kb 2 percbe telne, engem meg boldoggá tenne.Ez nekem totál úgy jön le, hogy rohadtul nem érdekli, h mi van.Különben meg mit magyarázok, úgyse érted...

2011. márc. 24. 08:58
 25/46 A kérdező kommentje:
8.55, nem azt mondtam, h járunk, hanem hogy fogunk.És nem 1000 km-ről, mert én is ott lakom, ahol ő, csak most jelenleg éppen itthon vagyok.Ennyi a magyarázat.
2011. márc. 24. 09:00
 26/46 anonim ***** válasza:

Úgy csinálj, mintha semmi sem történt volna.Sms-ezz másokkal!Nme kel se haragudni, se izgulni. Minden rendben.

Ide se írt egy fiú sem.

Téyg fel eg ykérdést: hol vegyek antennát az autóhoz, vagy hogy miképp nyomtassak pdf-ből: egyből 5 férfi fog írni.

Ha sms-t akarsz kapni, akkor(holnap) küldj enki egy lyat, amire muszáj válaszolni.Kérdést, felszólítást, provokációt.Tényszerű dolgokra vonatkozzék, semmiképpen ne a kapcsolatotokra!

2011. márc. 24. 09:16
 27/46 anonim ***** válasza:

Azért nem ír, mert nem történt vele semmi - és ezt egy férfinak kellemetlen lenne felvállalni. Hogy ő egy unalmas.

Konkrétabb sms-t kell fogalmaznod.Legyen egy tárgya, vonatkozzon valamire. Általánosra nincs mit mondani.

2011. márc. 24. 09:19
 28/46 anonim ***** válasza:
Egyetlen értelmes sms: "mi az msn címed? Este hétkor kereslek msn"!
2011. márc. 24. 09:20
 29/46 A kérdező kommentje:
:-)
2011. márc. 24. 09:21
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

"Különben meg mit magyarázok, úgyse érted..."

Érteni azt lehet a szavaidból, hogy feleslegesen kombinálsz.

Feljössz a netre, és ahelyett hogy tanácsot kérnél, amit mérlegelnél, és egyik vagy másik irányba befolyásolna, te magát a döntést is másra bízod. Veled ellentétben én nem az ujjamból szopom a másik megítélését, ott van feketén-fehéren a reakcióidban.

Teljesen felpörögsz azon, hogy nem egyből ugrik visszaírni neked. Az első válaszoló sztereotípáiát nyög be, erre te:

- Igazad van, a mocsok disznó, hát, mit képzel magáról????

Aztán bejön két újabb válasz, erre 180 fokos fordulat:

- Húú, ilyen is van? Eszembe vésem, akkor ugye nem utál? Akkor talán mégsem mocskos disznó? Húú, lehet nem szeret SMS-ezni?

Kevés dolog van, ami irritálóbb egy nőben, ebből az első a KOMBINÁLÁS.

Azt sem tudod mi történt vele, vagy miért késik a válasz (gigászi 1 napot), de máris kondában lökitek a "csajos" baromságokat. Arról nem is beszélve, hogy mint a legtöbb nő (sajnos), mi erre amit kórusban mondtok neki, mint megoldás?

A nyílt, egyenes beszéd? Frászt, hiszen a kombinálással párban jár a második legirritálóbb, divatmagazin szintű női hozzállás: PRAKTIKÁZNI kell.

Legyél ilyen, várj ennyit, mutasd ezt, csináld úgy...

Még véletlenül sem őszintén, egyenesen.

Trükközés, biztos azt kell. Akkor most szerinted, ha az ember ezt látja (mert feketén fehéren itt van a párbeszédetek), mégis mi szűrődik le, ha nem az hogy hülye picša módjára kezelitek?

2011. márc. 24. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!