A 2 közül melyik életfelfogással élsz?
"Ne siránkozzatok Magyarországon, nézzétek meg hogy élnek az emberek Ukrajnában, vagy Romániában, esetleg Kínában vagy Indiában."
VAGY
"Vegyétek már észre mi megy itt! Innen 200km-re Ausztriában 3X annyit keresnek az emberek. A németekről, hollandokról, svájciakról meg ne is beszéljünk."
Te melyik szerint élsz?
A kettő között.
Megbecsülöm azt, amink van, de nem adom fel, hogy lehet jobb is.
1.
Optimista vagyok, meglátom a jót az életben!
Mindig mindennél lehet jobb.
És oké, hogy másnak rosszabb, és ha ezt nézzük becsülni tudjuk azt amin van de ez nem mindig és mindenben vigasz v elég.
Egyértelműen az első. Világviszonylatban mázlistának számítunk.
Persze vannak olyanok, akiknek jobb, mint nekünk. De a világon egyetlen olyan ember nincs, akinél ne lehetne egy jobb körülmények között élőt találni.
Én is a kettő között.
Szeretem Magyarországot, szeretem az itteni MAGYAR embereket. De a pénzügyi helyzetünk tényleg siralmas.
Ha lenne rá lehetőségem, kiköltöznék külföldre. Hazalátogatnék, valószínűleg itt halnék meg. De nem itt akarom leélni az életemet.
egyik se.nem vágyom külföldre, itthon szeretném megcsinálni a szerencsémet.
az, hogy tőlünk keletebbre rosszabb az életszínvonal? nem vigasztal. de megbecsülöm, amim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!