Ha elveszítesz valakit a szeretteid közül, tényleg eltűnnek majd később az emlékeid róla?
Részvétem.
Nekem 2006-ban halt meg a dédmamám,akit nagyon szerettem.Az emlékek tovább élnek,és tény hogy halványulnak.Én még elég sok mindenre emlékezek vele kapcsolatban mennyit kártyáztunk,és ő volt az egyetlen aki ott ült velünk a konyhában amikor az unokatestvéreimel palacsintákat sütögettünk..
Tehát az emlékek halványulnak,de nem fogod elfelejteni :)
Igaz, de manapság kevéssé, hiszen ott vannak a fényképek, esetleg videófelvételek, amik nem hagyják elhalványodni a vonásokat, mozdulatokat.
Igazából azért halványodnak el az emlékek, mert eleinte direkt hárítjuk őket, mert túl fájdalmasak, és mikor újra szeretnénk emlékezni, már sokat felejtettünk. Ilyenkor kell elővenni a fotókat.
Kitartás!!!
Részvétem.
Szerintem ez attól is függ hogy mennyi éven át ismered. Az egyik papám akkor halt meg amikor én még 1 éves voltam, tehát csak fényképről ismerem őt.4 éves koromban a mamám halt meg, már csak egy képem van róla, hogy mosolyog rám.
A dédim(csak egyet ismertem:() 6 éves koromban halt meg, róla 4-5 képem van.A másik papám 2008-ban halt meg mikor én 9 éves voltam, róla nagyon sok emlékképem van.
Sajnos már a nagyszülők közül csak egy él, anyai ágon a mamám.
12L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!