Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiús anyák közül többen miért...

Fiús anyák közül többen miért nem tudnak főzni?

Figyelt kérdés
Nem akarnak ? Vagy nem érdekli őket ??? A környezetemben csak ilyen anyósok vanak.Először azt hittem,hogy csak az enyém ilyen ,hogy mindent összebasz és annak ad valami fantázia nevet az tökéletes kaja számra. egy társaságban voltam 5 lányal és ez volt a téma azt hittem,hogy rosszul hallok,meghogy azért mondják mert,nem akarják,hogy kilogjak a sorbol.DE NEM: Az én férjem életében nem evett otthon 1 rendesen elkészittet ebédet. inkább hideget evet. Anyosom még a rántott húst is el tudja baszni. Ha megyünk hozzájuk előre retegek ,hogy milyen minősitetlen kaját rak elénk. Persze aposom szerint az ő felesége mellet még a Gordon Ramsy is elbujhat. Én tényleg nem vagyok hisztis és finyás. Elismerem ha valaki tud főzni. Persze biztos lányos anyák is vannak igy a főzésel. Lehet ,hogy a fiúk nem beszélik ki. Bocs de ezt nem tudtam rövidebben leirni.
2011. okt. 6. 11:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%

Mert a fiúk el vannak ájulva az anyjuktól, és nem veszik észre, hogy amit az ő anyjuk csinál, az rossz. Nekik az a jó.

A én férjem is imádja az anyját, nem mer neki soha semmiben ellent mondani. Az anyja íztelen vacak ételeire azt mondja, hogy finom, de amit én csinálok normálisan, arra meg fintorog. Ez van, így lettek nevelve :D

2011. okt. 6. 11:05
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz. :) Az én anyukám nagyon is jól főz! Mindig várjuk, hogy mikor hívnak meg minket hétvégére, mert akkor azt "rendelhetünk", amit imádunk, és bizony sokszor nehéz a választás.

32/F

2011. okt. 6. 11:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom anyja teljesen a leírtak ellentétje.. Olyan kajákat dob össze úgy, hogy én mindenből csak annyit veszek észre, hogy ő olvas, vagy pihen, hogy hihetetlen..
2011. okt. 6. 11:07
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerek olyan fiús aynukát, aki rosszul főzne. Az enyém csodásan főz.
2011. okt. 6. 11:09
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósom is jól főz, bár azért van amit anyum sokkal finomabban csinál. :)
2011. okt. 6. 11:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem adok igazat neked kérdező.Mi 4-en vagyunk testvérek.4 fiú.Ha apámat is számolom akkor anyám 5 férfival él egy lakásban.Anyám isteni finomakat főz,süt.

A konyha tele van szakácskönyvekkel,saját receptekkel.Mindenféle kaját meg tud csinálni,ha valamit mégsem ismer akkor megtanulja,és csinálja.Az öcsém imádja a török ételeket.Anyám elment tanfolyamra is hogy igazi,finom török ételeket tudjon főzni.A haverjaink is rendszeresen hozzánk járnak mert imádják anyám házi pizzáját..

19/F

2011. okt. 6. 11:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyámnak van fia is lánya is.Nagyon jól főz,még soha senki nem panaszkodott az ételeire.

16/L

2011. okt. 6. 11:18
 8/24 anonim ***** válasza:
59%

Anyósom is csodálatosan főzött és sütött. De ismere4k olyan lányos anyákat is.aki nem tud jól főzni! Sőt! az itteni kommentek alapján és a tapasztalataim szerint a fiatalasszonyok többsége sem tud jól főzni. Csak a legvacakabb húsból, a csirkemellből csinálnak kaját,bolti fűszerkeverékeket,kész szószokat stb-t használnak. Ezekből nem lehet jó ízű ételeket főzni.

Igaz,aki nem szokta meg az igazán jó ételeket,annak ez a csúcs.

2011. okt. 6. 11:18
 9/24 anonim ***** válasza:
73%

Én fiús anyuka vagyok! Úgy gondolom jól főzök. A visszajelzés is pozitív szokott lenni és vendégeket is bármikor szívesen fogadok egy nagy kajálásra. A sütés eleinte nehezen ment, később abba is bele tanultam és megtudom sütni fiacskáim kedvenc sütijeit.

Kíváncsi leszek arra, hogy leendő kis menyem vajon milyen házi tündér lesz a konyhába!Remélem nálamnál is jobb lesz és el fog kápráztatni főző tudományával mert imádok enni! A mai 20-30 korosztályról pedig az a véleményem, hogy a legtöbbje el kényeztetett, főzni nem tudó kis fruska aki csak arra lesz jó, hogy a férj mutogassa őket és később ha megöregszenek lecserélje őket fiatalabbra!

Akinek meg nem inge, legyen nadrágja!

Elég csúnya dolog az anyósra féltékenykedni!

Nem beszélve arról kedves kérdező egyszer Te is leszel anyós! Hidd el! Te sem leszel különb!

2011. okt. 6. 11:27
 10/24 anonim ***** válasza:
84%

Változó.

Volt olyan exem,akinek az anyukája jobban főzött mint a saját anyám (pedig az überelhetetlen).

De volt olyan is hogy paradicsomlevesétől 2 napig görcsölt a hasam.

Sajnos életem párjának az anyja se igazán tud,bunkóság,de mindig akkor diétázok amikor arra megyünk,nem birom megenni... (nem vagyok kövér,nem azért...hazafele mindig mekizni kell)

2011. okt. 6. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!