Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiús anyák közül többen miért...

Fiús anyák közül többen miért nem tudnak főzni?

Figyelt kérdés
Nem akarnak ? Vagy nem érdekli őket ??? A környezetemben csak ilyen anyósok vanak.Először azt hittem,hogy csak az enyém ilyen ,hogy mindent összebasz és annak ad valami fantázia nevet az tökéletes kaja számra. egy társaságban voltam 5 lányal és ez volt a téma azt hittem,hogy rosszul hallok,meghogy azért mondják mert,nem akarják,hogy kilogjak a sorbol.DE NEM: Az én férjem életében nem evett otthon 1 rendesen elkészittet ebédet. inkább hideget evet. Anyosom még a rántott húst is el tudja baszni. Ha megyünk hozzájuk előre retegek ,hogy milyen minősitetlen kaját rak elénk. Persze aposom szerint az ő felesége mellet még a Gordon Ramsy is elbujhat. Én tényleg nem vagyok hisztis és finyás. Elismerem ha valaki tud főzni. Persze biztos lányos anyák is vannak igy a főzésel. Lehet ,hogy a fiúk nem beszélik ki. Bocs de ezt nem tudtam rövidebben leirni.
2011. okt. 6. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az én párom amíg otthon lakott az anyukájával, egyenesen rosszul volt, hogy az anyja miket kotyvaszt össze. Bableves oldalassal meg hasonló cuccok. Pedig két fiút nevelt, volt férje is anno és mégis pocsékul főz.

Én magam sem értem.

Nálunk anyu nagyon jól főz, én is jó főzök.

2011. okt. 6. 11:37
 12/24 anonim ***** válasza:

Ez nem minden esetben igaz! :) Anyósom istenien főz.

Ellenben az én anyukám nem annyira, pedig lányuk van, szóval nem lehet mindenki szakács! :)

2011. okt. 6. 11:40
 13/24 anonim ***** válasza:
A bableves oldalassal az igaz,és a hasonló ételek is. Igaz,hogy ezek nem a mai divatos fogyókúrás ételek. Mégis azok,akik ezt ették egy életen át,egészségesek még 80 éves korukban is.
2011. okt. 6. 11:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztaltam. 3 bátyám van és anyukánk szakács. Nem csak anya főz nagyon jól hanem a fiú testvéreim is. És a feleségeik közül 2 nem tud főzni és a fiúk főznek munka után. Én ezt el sem tudnám képzelni hogy helyettem főz a párom én meg még 1 szelet húst is alig tudok kiklopfolni.Néha a párom csinál 1-2 kaját de én vagyok aki rendszeresen főzök.
2011. okt. 6. 11:41
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem 2fiú tesóm van és anyám egy konyhatündér iszonyú jól főz,különleges kaját mindent!

az anyósom meg rendszeresen nyersen rak oda mindent,csibecomb máj véresen és láttam rajta hogy megharagudott hogy az akkor 1.5évesenek nem akartam adni belőle a halat mindig fagyosan süti és csodálkozik hogy nem jó!!

2011. okt. 6. 11:44
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Utálok főzni! két fiam van :)Viszont tudok vagy 20-féle kaját, igaz, nem a legbonyolultabbakat, de anyám és a fiaim szeretik, amit főzök. Mert ugye enni muszáj.

Bableves oldalassal szuper kaja, anyám is csinálja, ez tájjelegű étel.

Anyósnak 3 fia van, ő tud főzni, de én nem szeretem az ízlését.

2011. okt. 6. 11:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Én nem így látom.

A párom anyja nagyon jól főz.

A nagymamája is, akinek két fia is van.

Apukám második felesége is jól főz, pedig nekik is van két fiuk.

Pont az ellenkezőjét tapasztaltam.

2011. okt. 6. 12:03
 18/24 anonim ***** válasza:

Van olyan fiús anyuka, aki tud főzni, igazolom!

Viszont az én anyósom sem tudott, ahogy nyeltük illemből a pocsék kaját, úgy jött fel.(Úgy tudta leégetni a húst, hogy belül nyers, és véres maradt, a rizzsel épp így, a levesben nyers maradt a zöldség, és szinte nem használt sót, mert az úgy egészséges) Legtöbbször a család csendben hideget evett, az ő löttyei meg mentek a wc-be. Egyszer megfőztem náluk, kinyalták az edényt. Ekkor úgy megsértődött a saját férjére, gyerekeire is, hogy nem engedett a konyhába. Ő főzött tovább, és mikor az 5 éves (még szókimondó) öcsike megmondta, hogy -fúj, ez nem kell, főzzek inkább én- akkor még ő kapott egy pofont, mert szemtelen volt.

Mikor már együtt éltünk, férjem hónapokig minden kajánál degeszre ette magát, mert nem bírt betelni, és soha többet nem volt hajlandó anyja kajáját enni. Ha megyünk hozzájuk, előtte eszik, hogy ott ne kelljen.

Sokszor titokban odasúgják, hogy anyós még most sem tud főzni, és szívesen vennének egy meghívást. Sajnos nem nagyon merem megtenni, mert anyós felrobbanna, ismerem.

2011. okt. 6. 12:14
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

" mindent összebasz "

"rántott húst is el tudja baszni"

Igazi finom úrinő lehet a kérdező....

------------------------------------------------------

Az meg egy másik téma, hogy ha leírom, hogy "hülye" akkor jön a központi fenyítés, hogy kiszúrt magának a trágárságszűrő és kitiltanak innen meg ...stb...stb...

Úgy látom, hogy a moderátorok erősen szelektálnak és ha nőnemű írkál alpárian, azt simán elnézik neki!!!

2011. okt. 6. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:
88%
Nekem 2 lányom van,és utálok főzni.Amit tudok azt jól csinálom,de ha tehetem inkább csak élvezem a finom ízeket amit a férjem főz.A férjem ellentétben velem,imád főzni,és nagyon is tud.Ő mindent az anyukájától tanult,aki szintén istenien főz/süt.
2011. okt. 6. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!