Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiús anyák közül többen miért...

Fiús anyák közül többen miért nem tudnak főzni?

Figyelt kérdés
Nem akarnak ? Vagy nem érdekli őket ??? A környezetemben csak ilyen anyósok vanak.Először azt hittem,hogy csak az enyém ilyen ,hogy mindent összebasz és annak ad valami fantázia nevet az tökéletes kaja számra. egy társaságban voltam 5 lányal és ez volt a téma azt hittem,hogy rosszul hallok,meghogy azért mondják mert,nem akarják,hogy kilogjak a sorbol.DE NEM: Az én férjem életében nem evett otthon 1 rendesen elkészittet ebédet. inkább hideget evet. Anyosom még a rántott húst is el tudja baszni. Ha megyünk hozzájuk előre retegek ,hogy milyen minősitetlen kaját rak elénk. Persze aposom szerint az ő felesége mellet még a Gordon Ramsy is elbujhat. Én tényleg nem vagyok hisztis és finyás. Elismerem ha valaki tud főzni. Persze biztos lányos anyák is vannak igy a főzésel. Lehet ,hogy a fiúk nem beszélik ki. Bocs de ezt nem tudtam rövidebben leirni.
2011. okt. 6. 11:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Először is mielőtt bárkit kritizálnál csiszolj a stílusodon és tanulj meg írni.

Másodszor az én anyósomnak csak fiai vannak és remek szakácsnő, úgyhogy a feltételezésed nem állja meg a helyét.

2011. okt. 6. 13:04
 22/24 anonim ***** válasza:

Az anyósom és a sógórnőm, hát... Inkább ne nyúljanak a fakanálhoz...

Sztory: egész héten melóztam a férjemmel, após se ért rá, ki volt adva a főzés, hát a héten mindenki diétázott, azt ette amit talált. Szombaton apósom mondta, hogy oké Ő vett csirke szivet májjal, de lövése sincs mi a búbánatot csináljon belőle. Nekiáltam főzni belőle ragut nokedlivel. Hát én már csak szaglásztam, és éhen maradtam. Köv héten a sógórnőm krumplistésztája kisétált a hűtőből, olyan "finom" volt, ha anyósom főz dettó.

Nem azt mondom, hogy nincs mit fejlődnöm, elég gyakran van nevenincs kaja az aszttalon(fradikaja-mindent bele) ami után tényleg mindenki az ujját nyalogatja, és kér még(mázlim van:D), de ha csak mi hárman lennénk a világon akkor az állítás igaz lenne.

2011. okt. 6. 16:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Az én anyósom mindent leéget, vagy nyers. Viszont senkit sem zavar. Nem is szeret főzni, szóval én viszek nekik ételt ha úgy van. Otthon is én főzök a férjemnek. Cukrász, szakács végzettségem is van. Nem gond. Cserébe én meg nem tudok varrni. Ő meg igen.
2020. okt. 31. 14:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Lemaradt 25/ N
2020. okt. 31. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!