Fiús anyák közül többen miért nem tudnak főzni?
Kérdező!
Először is mielőtt bárkit kritizálnál csiszolj a stílusodon és tanulj meg írni.
Másodszor az én anyósomnak csak fiai vannak és remek szakácsnő, úgyhogy a feltételezésed nem állja meg a helyét.
Az anyósom és a sógórnőm, hát... Inkább ne nyúljanak a fakanálhoz...
Sztory: egész héten melóztam a férjemmel, após se ért rá, ki volt adva a főzés, hát a héten mindenki diétázott, azt ette amit talált. Szombaton apósom mondta, hogy oké Ő vett csirke szivet májjal, de lövése sincs mi a búbánatot csináljon belőle. Nekiáltam főzni belőle ragut nokedlivel. Hát én már csak szaglásztam, és éhen maradtam. Köv héten a sógórnőm krumplistésztája kisétált a hűtőből, olyan "finom" volt, ha anyósom főz dettó.
Nem azt mondom, hogy nincs mit fejlődnöm, elég gyakran van nevenincs kaja az aszttalon(fradikaja-mindent bele) ami után tényleg mindenki az ujját nyalogatja, és kér még(mázlim van:D), de ha csak mi hárman lennénk a világon akkor az állítás igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!