Képesek volnának/ voltak megbocsátani egy megcsalást?
Én megbocsájtottam.
Akkor ne tudtam, hogy jól döntök e, de úgy voltam vele, hogy megérdemel egy újabb esélyt a dolog. (Igaz, a mi esetünkben csak egy csókról volt szó)
Nem bántam meg, egy percre sem, hogy megbocsájtottam, mert teljesen túl tudtam rajta lépni, és azóta is együtt vagyunk.(összeházasodtunk)
Volt, hogy igen, de most már nem.
A tapasztalat felülírta korábbi véleményemet.... :-(
Kérdés, amit már előttem is írt vki, h miért csalt meg? Megbocsájtottam, mert csak egy érzelemmentes szex volt, egyetlen egy alkalommal. Szeretem a párom, de már 3 éve nem működik nálunk rendesen a szex és nem énmiattam. Mivel semmi nem segített, még az sem, h megmondtam neki, h előbb-utóbb meg fogom csalni, így megcsalom. A szeretőm 1 állandó személy, egy nős ffi, aki szintén szereti a feleségét és esze ágában sincs elhagyni, mint ahogy én sem a páromat.
Mindekinek jó így, még a páromnak is, mert legalább nem vagyok egy ba*atlan hülye hisztérika. Természetesen nem tudja, h félrejárok, max.sejti.
Eddig egyszer csaltak meg. Akkor felrúgtam mindent és megszakítottam minden kapcsolatot azzal a fiúval. Most viszont a jelenlegi párkapcsolatomban őszintén szólva már nem tudom mit tennék.
Hosszú évek óta együtt vagyunk, gyerekeink is vannak a férjemmel. Most a döntés már nem lenne olyan egyszerű. Mindenképpen megpróbálnám megbocsátani, mert számomra fontos, hogy a gyerekeim egész családban nőjenek fel és mert a férjem nagyon jó apa. Abban is biztos vagyok viszont, hogy nagyon nehéz lenne.
Mindenesetre igyekszem vonzó nő maradni még 3 gyerek ellenére is és megelőzni az ilyen helyzeteket, de ugyanakkor arra is ügyelek, hogy ne legyek kiszolgáltatva a férjemnek semmilyen téren, főleg anyagilag. A döntés lehetőségét megtartom magamnak, ha mégis úgy alakul, hogy egyszer szétmegyünk.
Az én volt párom akivel 9 évig voltunk együtt megcsalt.
Ez megmérgezte az egész kapcsolatunkat!
Ezek után már nem volt a szememben férfi többé!
Szakítottunk!
23:32-es.
Na engem pont egy ilyen nővel csalt meg a férjem, mint te vagy! KEGYETLEN érzés volt, és a mai napig is az. Az én párom is azt gondolta, hogy a nagy szeretése mellett azért még eljárogathat k...rogatni egy - a saját férje által - elhanyagolt nőt.
Hát, kösz szépen....
Eredmény: Elbaltázott két házasság, a nőjé, aki kénytelen normális testi kapcsolatot kialakítani a férfivel, akit maga mellé választott az életben. És elbaltázott lett a miénk, amibe a "a szeretővel való szex érzelemmentessége" címszóval tönkrekúrta a kettőnk közti érzelmet.
Együtt maradtunk mi is. Megbocsátás meg minden...De bár ne tettük volna... ugyanis soha nem tudom megbocsátani neki, pedig nagyon akartam!
Nem ítéllek el, mert ez is egy álláspont, amit te gondolsz erről. De azért írtam le mégis, hogy lásd, mi zajlik a másik oldalon. Egy kis empátiával, könnyen át lehet szerintem érezni.
EGy ilyen helyzetben, ahol inkább bennemaradnak a felek a szexmentes vagy megcsalt kapcsolatban, és inkább melléjárogatnak, az csak annak jó, aki igénytelen saját párkapcsolatával szemben.
S igen, én is az vagyok, hiszen maradtam én megcsalt félként is benne. De "fejlődöm...", s most már nem hagyom így kiszolgáltatni magam sem ebben a kapcsolatban, sem - ha vége ennek - egy másikban.
A fájó tapasztalat nagy tanítómester.
De egy biztos, ez a keserűség engem annyira soha nem írt át, hogy én is inkorrekt módon sutyiba megcsaljam a párom, még akkor sem, ha az az, aki engem megcsalt. Inkább lépek le, ha már nem működik a dolog, úgy ahogy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!