Én kicsit finomítanám. Szerintem egy alkalmat minden további nélkül el lehet nézni. Ha egy buliban félrészegen meghúzott a férjem valami szőkét, hát nem dícsérem meg érte, de különösebben fel se zaklatna.
Viszont ha valakivel viszonya van, rendszeresen összejárnak és ez derül ki, azt nagyon nehezen venné be a gyomrom.
Végülis kinek nem fordult már meg a fejében, hogy ezt vagy azt de elkapná... de rendszeresen hazudni a páromnak, azt már nem.
2010. nov. 27. 07:32
2/37 anonim válasza:
hát ez fura hozzáállás
én sosem bocsátanám meg
ha szeret nem csal meg
engem nem aláz meg senki avval h "félrekúr" aztán úgy tegyek mintha mi sem történt volna
aki megbocsát az hülye mert kapcsolat függők és nem az érzelem miatt
2010. nov. 27. 07:46
3/37 anonim válasza:
Vagy csak tudja, hogy a másik is ember. É
2010. nov. 27. 07:47
4/37 anonim válasza:
Egy megcsalást nem igen tudnék megbocsájtani.Az egyik hozzászólónak igaza volt,ha szeret,nem csal meg.Szerintem nem túl nagy kérés.Ha valakit nagyon szeretünk,nem okozunk neki fájdalmat azzal,hogy más karjaiban keresünk élvezetet.Ha megcsal,nem szeret,ilyen egyszerű.Akkor nem számítanak az érzéseid.Egy ilyen kapcsolat senkinek nem kell.A megcsalásra nem magyarázat az,hogy "Túl vonzó volt" vagy hogy "Elcsábított",esetleg a megszokott duma,"Hát beszélgettünk,aztán egyre jobban összemelegedtünk,elcsattant egy csók végül annyira felizgultunk egymásra,hogy kivettünk egy szobát".Ha ezt valaki megmeri tenni,ott már régen rossz valami.
2010. nov. 27. 08:14
5/37 anonim válasza:
Elnézést:Megbocsátani
2010. nov. 27. 08:14
6/37 anonim válasza:
Ha felmerül bennetek,hogy megakarjátok csalni,inkább ne tegyétek,helyette válasszátok az értelmesebb utat,a megbeszélést.Beszéljétek meg,hogy mi hiányzik a kapcsolatotokból,hogy mi benne a probléma.Sokkal egyszerűbb,mint az,ha megcsalod,aztán kiderül,a párod kiveri a balhét és szakítotok.Nem lenne rossz érzés az,hogy ha nem tetted volna meg akár meg is oldhattátok volna a problémát és még mindig együtt lennétek?
2010. nov. 27. 08:20
7/37 anonim válasza:
Sehogyan sem. En nem tudtam megbocsatani a volt paromnak amiert megcsalt. Persze attol is függ, kinek mi szamit megcsalasnak. Nem ertek egyet azzal, hogy az egyejszakas "felreszegen meghuztam a csajt" dolog nem megcsalas. Igenis az, es nem megbocsathato. Ha egyszer megteszi, en többe nem tudok megbizni benne, ki tudja hany ilyen egyejszajkas lesz meg. Az en esetemben mas törtent, engem a lehetö legrondabban csalt meg a volt parom, tartosan volt mellettem neki egy masik is, tehat itt mar erzelmek is közrejatszottak, vegig hazudott. Egyebkent szerintem az is megcsalas, ha a parja mellett az ember valaki mas irant erez platoi, egyoldalu szerelmet, hiszen lelekben valaki massal szeretne lenni, de közben hazudik, megvezeti, becsapja a parjat. Ha valami nem müködik be kell fejezni, nem szabad valakit igy megbantani.
2010. nov. 27. 08:21
8/37 anonim válasza:
"Nem lenne rossz érzés az,hogy ha nem tetted volna meg akár meg is oldhattátok volna a problémát és még mindig együtt lennétek?"
Akarom mondani:A "nem lenne rossz érzés az,hogy" rész nem kell oda.
2010. nov. 27. 08:23
9/37 anonim válasza:
07:32 - és ha a meghúzott szőke (miért is szőke?) terhes lesz?
2010. nov. 27. 08:42
10/37 anonim válasza:
07:32 vagyok
Azért annyi intelligenciát még félrészegen is feltételezek a férjemről, hogy gumit húz. :) És most itt ne menjünk bele a kiszakadó gumi általam soha nem tapasztalt problémájába. :)
Én komolyan úgy gondolom, néha a nők is megkívánnak egy-egy férfit. Elcsábulhatnak azok is, akik itt bizonygatják, hogy ők mennyire nem tudnának megbocsátani. És akkor nekik is jól esne a megbocsátás.
De ismétlem: nem a rendszeres viszonyra gondolok, hanem egyedi botlásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!