Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megbocsátani a...

Hogyan lehet megbocsátani a megcsalást? Én nem tudnám.

Figyelt kérdés

Még szerencsére nem voltam abban a helyzetben, hogy ilyenen kellett gondolkoznom.

De akit megcsalnak, az hogy képes megbocsátani? Hogyan képes újra megbízni a párjában?

Az ilyen cipőben járó nők/férfiak válaszára lennék kíváncsi.

Köszönöm!

2010. nov. 27. 07:24
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Azért ha anyám beleolvas a naplóba, azt nem fogom fel akkora tragédiának, minthogy megcsal a férjem egy szajhával, és kitudja elkapott-e valamit, felcsinálta-e, vagy nem lett-e szerelmes belé...

A megcsalás sokkal durvább hazugság, mint egy naplóba beleolvasás. Sajnálom, hogy nem érzed a különbséget!

2010. nov. 27. 11:13
 32/37 anonim ***** válasza:
39%
Nem érted. Nem 30 évesen kell a naplóra gondolni, hanem 13 évesen. Vagy jó, akkor vegyük azt, hogy folyton ver. az kisebb dolog, mint a megcsalás?
2010. nov. 27. 11:14
 33/37 anonim ***** válasza:
74%

Én nem vagyok hívő.

Majd ha a te férjed kurogat más nőt,biztos leszek benne,hogy nem fogod egy kalap alá venni ilyen nevetséges dolgokkal..:) Nem lehet,hogy te inkább magadat akarod áltatni ezekkel a dumákkal,mert a férjed/feleséged már a 100. "utolsó esélyét" kapja tőled? Ezt természetesen nem tudom látatlanban azért kérdezem. De egyre inkább ilyen benyomást keltesz.

nem mindegy ,hogy a hajad vagy a lábad vágják..

2010. nov. 27. 11:16
 34/37 A kérdező kommentje:

Nem, azt sem tudnám megbocsátani.

De még mindig a megcsalásról beszélünk!!!!

2010. nov. 27. 11:16
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy a szeretet mércéje a megbocsátás. Ezek szerint a megcsalt fél sem szerette jobban a megcsalót, mint fordítva.
2010. nov. 27. 12:22
 36/37 anonim ***** válasza:

Ha akarnék sem tudnék megbocsátani neki,mert bennem maradna a bizalmatlanság,a gyanu és ez ellen ész érvekkel sem tudok lépni,ez egy érzés,hogy átvertek.

Míg anyámnak meg tudnám bocsátani a naplóolvasást és az ügyet le tudnám zárni úgy,hogy nem írok többet naplót vagy tényleg jó helyre dugom,ezzel kizárva,hogy újra kísértésbe essen.Addig a hűtlen férjjel mit csináljak?Zárjam be a házba,hogy ezzel kizárjam az ismétlődés lehetőségét? Ezt nem tehetem vagyis marad a féltékenység és a bizalmatlanság, és a félelem.Ezzel nem tudnék együtt élni,akkor sem,ha 10 éve együtt vagyunk és vannak gyerekeink.Ennek a házasságnak annyi.

2010. nov. 27. 13:23
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

Sziasztok!

A következő lenne a helyzet: Egy 16 éves lány vagyok, van barátom, aki szintén ennyi idős. Bevallom őszintén, nekem titkon az idősebb pasik keltik fel a szexuális érdeklődésemet, de eddig ezt próbálom/próbáltam elnyomni magamban. A barátom nem valami férfias jelenség, ezért annyira kirobbanóan nem vonzódom hozzá, de kedves és vicces fiú, ezért jöttem össze vele.

Már fél éve alkotunk egy párt, viszont még nem feküdtünk le egymással. (Nem is éreztem rá túl erős késztetést.) Viszont a múltkor elhatároztuk, hogy ott alszom náluk, és megtörténik köztünk a dolog. Csakhogy nagy megdöbbenés ért. Ugyanis az apja egy Adonisz!...Kb. 190 cm magas, dús fekete hajú, sármos arcú, vonzó testű… Még sohasem láttam ennyire vonzó férfit. Ő és (az elhízott…) felesége próbáltak velem kedvesen ismerkedni, beszélgetni, nem tudom, mennyire látszódhatott rajtam, hogy nagyon zavarban voltam. Emellett remélem, nem méregettem, bámultam túl feltűnően ezt a szívdöglesztő férfit, de egyszerűen nem tudtam betelni a látványával. A hangja is igazán férfias, és izgató, s mint kiderült a humorérzéke is remek. Egyébként ő 44 éves, a felesége pedig 42.

Aztán este, mikor a barátom össze akart volna melegedni velem, nemet mondtam neki, fáradságra hivatkozva, az igazi ok viszont, hogy csak az apjára tudtam gondolni, aki épp a mellettünk lévő szobában volt. ( Próbáltam nem gondolni rá, mert tudom, hogy ez nem helyes, és kicsit bűntudatom is van/volt, hogy ennyi idősen egy 40-es férfira gerjedek…)

Hajnalban, mikor már mindenki aludt, nagyon kellett pisilnem, ezért kimentem WC-re. Csakhogy míg „végeztem a dolgom” rám nyitott a barátom apja(Lehet, hogy szándékosan??), ugyanis, nincs az ajtójukon zár! Lehetséges, hogy többet is látott ott „lent” is belőlem. Mindenesetre ijedten rögtön be is csukta az ajtót. Nagyon kellemetlenül éreztem magam ettől a „kis meglepetéstől”. Viszont mikor kijöttem a mosdóból odajött hozzám, és vigyorogva bocsánatot kért, majd hosszan MEGÖLELT, és mondta, hogy ne haragudjak rá. (Érezhető volt a kettőnk közötti szexuális feszültség a levegőben.) Ezen a lépésén nagyon meglepődtem, de teljesen feltüzelt a közelsége, sosem kívántam még így senkit, és majd el tudtam volna szállni annyira boldog voltam. Ráadásul mikor magához szorított úgy éreztem, hogy dudorodott a nadrágja. Viszont aztán ismét eltávolodtunk, jóéjt kívántunk egymásnak, s mentünk vissza a szobánkba. ( én valószínűleg fülig pirulva )

A kérdéseim: Szerintetek kölcsönös ez a vonzalom? Ti nagyon elítélnétek, abban az esetben, hogyha alkalmam nyílna rá, lefeküdnék vele? Mi módon maradhatnék kettesben vele? (Azóta már szakítottam a barátommal, de még mindig nagyon vágyódom az apja után...)

Tanácstalan 16/L

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__13..

2010. nov. 27. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!