Képesek volnának/ voltak megbocsátani egy megcsalást?
Szerintem "jogos" megcsalás nincs, nem bocsátanék meg, és környezetemben se láttam rá sok jó példát, hogy az illetőnek érdemes lett volna megbocsátania. Aki félrelépő típus, nem fog erről hosszútávra leszokni, és "felmentő" okot mindig találhat magának.
Már ha a megcsalt fél megtudja. Rengeteg olyat láttam, hogy a gyanútlan partner át lett vágva - csak ilyennek az áldozata ne legyen soha!
Ha a párom ilyet tenne, egy világ omlana össze bennem, elveszne minden, az emberi jóságba vetett hitem, beleőrülnék a sokkba, mert a mi kapcsolatunk annyira más, mint a korábbiak. Vannak gondok, de ilyen jellegűek, hogy ne akarnánk egymással lenni, vagy másfelé kacsintgatnánk, nincsenek, és el se tudom képzelni kettőnk között. Ha megcsalna, nem bocsátanék meg, nehéz lenne megemésztenem, hogy mégsem az az ember, akinek megismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!