Milyen tanácsot adhatnék a húgomnak? 16 éves és pozitív lett a terhességi tesztje.18/L
Figyelt kérdés
Kiszakadt nekik a gumi és nem volt pénze 72 órás tablettára, itthon meg nem mert szólni, hogy kellenne. Még nekem se mondta meg pedig mindent meg szoktunk beszélni és adtam volna neki pénzt is.
Ma mondta el nekem, hogy mi pénteken csinált tesztet ami pozitív lett és nem mer anyuék szemébe nézni.
Szerintem még éretlen egy baba felneveléséhez, ezért azt tanácsoltam vetesse el a babát. Megigértem, hogy mindenben támogatom. Mondtam, hogy ott leszek, amikor elmondja anyuéknak, de nem én fogom velük közölni a rossz hírt. Ezen kívül még mit tudnék neki mondani?
2011. márc. 20. 20:09
41/47 anonim válasza:
szerintem ne halogassátok sokáig az elmondást
42/47 Tinker Bell válasza:
Sajnálattal olvasom, hogy mégis terhes!
Remélem sikerül meghoznotok a helyes döntést!
Sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz az egész családnak!
43/47 anonim válasza:
majd ha döntöttetek írd meg hogy fogadta a család és hogy döntött a hugod.Nekem barátnőm esett ennyi idősen teherbe de későn vették észre és megszületett a kisfia.de a barátnőm anyukája örökbeadta a picit.Élete végéig szenved barátnőm.De remélem nektek jobb a szüleitekkel a kapcsolat.kitartást és sok erőt kívánok.
44/47 A kérdező kommentje:
A család eléggé kiakadt. Először veszekedés, kiabálás volt, aztán fél órára mindenki elvonult és utána már nyugodtabban beszéltük meg. Mindenki az abortuszt javasolta, a hugom is egyetértet ebben.
2011. márc. 23. 19:21
45/47 anonim válasza:
Én csak gratulálni tudok,hogy ilyen normális,segítőkész testvér vagy!És jó,hogy a család is összetató!Remélem mihamarabb túl lesz rajta a húgod(testileg és lelkileg is)
47/47 A kérdező kommentje:
Számomra természetes, hogy segítek neki mindenben, hiszen ha bármekkorát is hibázik, a testvérem marad. Minket úgy neveltek, hogy a család mindig tartson össze, mert együtt mindet meg tudunk oldani.
2011. márc. 25. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!