Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tanácsot adhatnék a...

Milyen tanácsot adhatnék a húgomnak? 16 éves és pozitív lett a terhességi tesztje.18/L

Figyelt kérdés

Kiszakadt nekik a gumi és nem volt pénze 72 órás tablettára, itthon meg nem mert szólni, hogy kellenne. Még nekem se mondta meg pedig mindent meg szoktunk beszélni és adtam volna neki pénzt is.

Ma mondta el nekem, hogy mi pénteken csinált tesztet ami pozitív lett és nem mer anyuék szemébe nézni.

Szerintem még éretlen egy baba felneveléséhez, ezért azt tanácsoltam vetesse el a babát. Megigértem, hogy mindenben támogatom. Mondtam, hogy ott leszek, amikor elmondja anyuéknak, de nem én fogom velük közölni a rossz hírt. Ezen kívül még mit tudnék neki mondani?

2011. márc. 20. 20:09
1 2 3 4 5
 11/47 Tinker Bell ***** válasza:
89%

Kedves tuvtuv!

Nem kellene többet látni a helyzetbe mint ami valójában benne van! Ne rémisztgesd szegény lányt! Van így is elég baja!

A méhnyakrák vizsgálat pedig nem azért lenne szükséges, mert teherbe esett, hanem alapvetően fontos minden nőnek aki szexuális életet él!

2011. márc. 20. 20:24
 12/47 anonim ***** válasza:
9%

ma 20:20

Nem, nem látok rémeket de akkor elírom neked normálisan, hoyg megértsd.

Felnőtt kifejlett nő esetén 4 lehetőség van.

Minden Ab 25% kal csökkenti a természetes teherbeesés esélyeit.

Ha a 4 esélynek annyi, akkor még van egy pótesély, a hormonkezelés és a lombikbébi program.

Viszont az a nő aki még csak 16 éves és fejlődésben van mindene, sokkal nagyobb kockázatnak van kitéve, akár 50% is lehet az esélye annak, hogy később meddő lesz.

2011. márc. 20. 20:25
 13/47 anonim ***** válasza:
61%

En ugy tudom, van valami tabletta amit az elso 60napban meg be lehet venni, es elhajtja a magzatot. Nem tudom Magyarorszagon mennyire elterjedt, de itt erdelyben 2-3 eve nehany orvosnal lehetett kapni.

Meg a gyogyszertarakban is van valami keszitmeny ami hasonlo hatassal van.

Anyukamnak egyik baratnoje vett be ilyent mikor pozitivat tesztelt 40 evesen.

Ha esetleg nem akarna megtartani utana nezhettek ezeknek is.

2011. márc. 20. 20:26
 14/47 anonim ***** válasza:
20%

Figy én nem rémisztgetek senkit nekünk már volt egy régebben a párommal, a nődoki mondta nekünk is na.

Majd elmondják a lánynak is.

2011. márc. 20. 20:27
 15/47 anonim ***** válasza:
82%
Jézusom,57%-os,ne oszd már az észt!Attól,hogy nem nagykorú,NEKI kell döntenie.Annyi a különbség,hogy szükséges hozzá a szülő.De Ő dönt arról,hogy megtartja.avagy sem.Arról nem is beszélve,hogy az is hülyeség(amit korábban írtál),hogy 2 abortusz,és nem esik többet teherbe...honnan szedsz ilyen marhaságokat?!Belehal a szülésbe?!Meg a baba is meghal?!Te egy kamasz fiú vagy,aki szerepelni akar(volt már itt egy ilyen,gondolom az is Te voltál(teljesen hasonló baromságokat irkált/irkálsz össze,csak nevet változtattál).Válassz másik kategóriát,ott múlasd az időt.
2011. márc. 20. 20:27
 16/47 anonim ***** válasza:
78%
tuvtuv: imádom, hogy te mindig ezt csinálod...
2011. márc. 20. 20:28
 17/47 anonim ***** válasza:
9%

Na jó, én nem hugyozok széllel szembe, majd az orvos megmondja a frankót, nektek meg jó vitatkozást.

Csak aztán nehogy igazam legyen és ugyanezeket halljáka kérdezők amjd a dokitól is.

2011. márc. 20. 20:29
 18/47 A kérdező kommentje:
Erről még én se hallottam, hogy két esély lenne, de itt nem is ez a kérdés.
2011. márc. 20. 20:30
 19/47 anonim ***** válasza:
92%
A kérdés NEM ARRÓL SZÓL, hogy belehathat-e a szülésbe.
2011. márc. 20. 20:30
 20/47 Tinker Bell ***** válasza:
97%

Nem lesz igazad, mert hülyéket beszélsz!

Valóban van olyan, hogy abortusz után nem tud teherbe esni egy nő, de nem úgy ahogy te leírtad! Ez nem törvényszerű, csak megeshet!

2011. márc. 20. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!