Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tanácsot adhatnék a...

Milyen tanácsot adhatnék a húgomnak? 16 éves és pozitív lett a terhességi tesztje.18/L

Figyelt kérdés

Kiszakadt nekik a gumi és nem volt pénze 72 órás tablettára, itthon meg nem mert szólni, hogy kellenne. Még nekem se mondta meg pedig mindent meg szoktunk beszélni és adtam volna neki pénzt is.

Ma mondta el nekem, hogy mi pénteken csinált tesztet ami pozitív lett és nem mer anyuék szemébe nézni.

Szerintem még éretlen egy baba felneveléséhez, ezért azt tanácsoltam vetesse el a babát. Megigértem, hogy mindenben támogatom. Mondtam, hogy ott leszek, amikor elmondja anyuéknak, de nem én fogom velük közölni a rossz hírt. Ezen kívül még mit tudnék neki mondani?

2011. márc. 20. 20:09
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
A 72 órás itt is legális.
2011. márc. 20. 20:50
 32/47 A kérdező kommentje:
De már elkéstünk a 72 órással.
2011. márc. 20. 20:51
 33/47 anonim ***** válasza:
60%

vidd el dokihoz, es majd a doki segit valahogy. lesz egy abortusza es ennyi. ettol nem dol ossze a vilag. legkozelebb majd jobban vigyaz. ennyi

szoritok nektek

2011. márc. 20. 21:13
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első dolog legyen a nőgyógyász, a terhesség akkor biztos, ha ő is azt mondja.

Az abortuszról pedig a lány dönt, csak kell hozzá a szülő beleegyezése, de helyette nem dönt.

A méhnyakrákszűrést pedig a nemi élet megkezdése után évente egyszer ajánlatos.

Abortusz injekció/tabletta pedig Magyarországon NINCS forgalomban, itt ez NEM LÉTEZIK! A terhességmegszakítást műtét keretein belül végzi el szakorvos.

2011. márc. 20. 21:55
 35/47 anonim ***** válasza:
86%
Hány tesztet csináltatok?
2011. márc. 20. 22:13
 36/47 anonim ***** válasza:
65%
Én nem értem miért írjátok, hogy a kislány dönti el meg akarja-e tartani. Van egy sanda gyanúm, hogy 16 évesen rohadtul nem ő nevelné fel/tartaná el, szóval szerintem itt a szülőket illeti meg első sorban a döntés joga. Ha az én 16 éves lányom lenne ilyen helyzetben, hát nem kérdezném meg mit akar...
2011. márc. 20. 22:49
 37/47 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó! Mi éppenséggel a jogról beszéltünk és jogilag abortuszra kényszeríteni nem lehet. Értem amit mondasz és elvben valóban a szülőnek is van beleszólása, de ő csak megtilthatja az abortuszt,rá nem kötelezheti, akár megkérdeznéd a gyereked, akár nem, viszont ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha majd el sem meri neked mondani.
2011. márc. 20. 22:51
 38/47 anonim ***** válasza:
53%

Az biztos, hogy gyerek még komoly döntéseket hozni, mint ahogy elszúrta a 72 órás tablettát is. Most aztán egy élet van a kezében szegénynek. Azért van más opció is mint abortusz. Örökbe lehet adni a picit, ha a család nem vállalja, hogy segít nevelni. Elvárni nem lehet tőlük viszont. A szülés valószínűleg császár lenne, és dehogyis halna bele !

Készítsd fel, hogy ez nem 5 perces beszélgetés lesz a szülőkkel, hanem aztán napokig mindenki ezen agyal, sőt hónapokig, sőt évekig, és a bizalmát elvesztette egy jó időre, és ezekre készüljön fel, és fogadja el. Te azért állj mellette, szüksége lesz rád, de azért legalább egyszer odateheted, hogy nem vagy a legbüszkébb erre a lépésére. Tudnia kell, hogy cselekedeteinek következményei vannak !

2011. márc. 21. 02:04
 39/47 Tinker Bell ***** válasza:
100%

De tuvtuv már megint hülyeségeket beszélsz!

72 órás tablettát itthon is lehet kapni! Legális! Arról nem is beszélve, hogy már régen túl vagyunk a 72 órán, ha kimutatta a teszt, hogy terhes!

Az meg aztán végképp téboly, hogy olyan tablettát ajánlgatsz, amit csak kéz alól lehet venni és akár több hetes terhességet is meg lehet vele szakítani! Nagyon nem vagyok abortusz-párti, de akkor már inkább az, mint egy akkora adag hormon, amitől aztán ki tudja milyen problémái jönnek ki később!

Kedves Kérdező! Remélem voltatok ma nőgyógyásznál! Megállapította a terhességet? Hogyan tovább?

2011. márc. 21. 08:15
 40/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket.

Igen ma elvittem orvoshoz és megállapította a terhességet. Anyuék még nem tudják a hugom kérte, hogy mondjuk mondjuk el nekik, amikor mindketten itthon vannak.

Én mondtam neki, hogy ez az ő döntése, de szerintem még gyerek egy baba felneveléséhez és ebben egyetértett velem. A továbbiakat a szülőkkel együtt beszéljük meg.

2011. márc. 21. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!