Mit adhatnék ajándékba?
Nekem Személyes kedvencem Rabindranath Tagore:
"Köszönd meg a lángnak a Világosságot, de meg ne feledkezz a lámpatartóról, aki az árnyékban áll kitartó türelemmel."
A fenti az egyik kedvencem, és akár passzolhat is neked, hiszen a szüleid mögötted állnak... :)
Szerintem ez a háttér nagyon szép, és szolid is, amin jól mutat a szöveg: [link]
Csak azt nem tudom eldönteni hogy milyen színűnek kéne lennie a betűknek, mert feketében nem lenne olyan szép szerintem. Na mindegy, ezzel tudsz kísérletezni.
Nincs egy kis írói vénád? Szerintem írhatnád te magad.
Először megköszönöd, majd iskolás emlékekről mesélsz, ahol ők segítettek neked, lehetnek viccesebb, aranyosabb történetek is. Aztán a végén megint megköszönöd nekik, és megöleled őket. Ha szépen összerakod, szem nem marad szárazon. :)
Első hozzászólótól a 3. kép nagyon tetszik, a 4.től is a kép, na és ez a szöveg: Palm válasza:
Nekem Személyes kedvencem Rabindranath Tagore:
"Köszönd meg a lángnak a Világosságot, de meg ne feledkezz a lámpatartóról, aki az árnyékban áll kitartó türelemmel."
Ezt mindenképp beleírom, bár hosszabbra szeretném nyújtani, sajnos írói vénám nincs, ezért kérdeztem itt, hogy egy ehhez illő pár mondatos kis szöveget írnátok-e.
Hát neki vannak rövidebb-hosszabb versei és írásai, szemezgess.
:)
Örülök, hogy tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!