Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adhatnék ajándékba?

Mit adhatnék ajándékba?

Figyelt kérdés
Most volt a diplomaosztóm és a családi összejövetelre szeretnék egy kis meglepetést csinálni a szüleimnek, hogy megköszönjem azt, mi mindent kaptam tőlük és az ő érdemük, hogy idáig eljutottam. Szeretnék diplomához valamilyen ünnepélyes szöveget egy szép hátterű lapra kinyomtatni. Nem tudom honnan szerezhetnék elegáns hátteret, szolid, megríkató szöveggel. Várom a segítséget és előre is köszönöm a válaszokat! Csütörtökre meg kellene csinálnom.
2011. júl. 19. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2011. júl. 19. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem Személyes kedvencem Rabindranath Tagore:

[link]

"Köszönd meg a lángnak a Világosságot, de meg ne feledkezz a lámpatartóról, aki az árnyékban áll kitartó türelemmel."

A fenti az egyik kedvencem, és akár passzolhat is neked, hiszen a szüleid mögötted állnak... :)

2011. júl. 19. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon szép, hogy erre gondoltál, a szüleid biztosan meghatódnak majd! Gratulálok a diplomához!
2011. júl. 19. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a háttér nagyon szép, és szolid is, amin jól mutat a szöveg: [link]

Csak azt nem tudom eldönteni hogy milyen színűnek kéne lennie a betűknek, mert feketében nem lenne olyan szép szerintem. Na mindegy, ezzel tudsz kísérletezni.

Nincs egy kis írói vénád? Szerintem írhatnád te magad.

Először megköszönöd, majd iskolás emlékekről mesélsz, ahol ők segítettek neked, lehetnek viccesebb, aranyosabb történetek is. Aztán a végén megint megköszönöd nekik, és megöleled őket. Ha szépen összerakod, szem nem marad szárazon. :)

2011. júl. 19. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most néztem a válaszokat. Palm idézete nagyon szép, azt is ráírhatod.
2011. júl. 19. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Az idézet mellé viszont mehetnek a személyes üzenetek+történetek is! ;)
2011. júl. 19. 15:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Első hozzászólótól a 3. kép nagyon tetszik, a 4.től is a kép, na és ez a szöveg: Palm válasza:

Nekem Személyes kedvencem Rabindranath Tagore:

[link]

"Köszönd meg a lángnak a Világosságot, de meg ne feledkezz a lámpatartóról, aki az árnyékban áll kitartó türelemmel."

Ezt mindenképp beleírom, bár hosszabbra szeretném nyújtani, sajnos írói vénám nincs, ezért kérdeztem itt, hogy egy ehhez illő pár mondatos kis szöveget írnátok-e.

2011. júl. 19. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát neki vannak rövidebb-hosszabb versei és írásai, szemezgess.

:)

Örülök, hogy tetszik!

2011. júl. 19. 16:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Átnéztem őket, az a kis rövid, amit írtál tetszik, de a hosszabbakból valahogy egyik sem illene ide. Keresgélek én is,hátha akad valami ide való. Köszönöm előre is a többieknek is!
2011. júl. 19. 17:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez milyen szerintetek? A 17et átjavítom 24-re és a "Én meg ezzel kívánok Boldog Karácsonyt nektek." szöveget átjavítanám, "Én meg ezzel köszönök mindent nektek". Jó lenne?
2011. júl. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!