Apák napját megtartjátok? Mit adhatnék ajándékba?
Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik. (Vannak, akik – viccesen – május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának)
Én is 19.-én szeretném tartani, de nem tudom mit adhatnánk a fiammal, ő még csak 19 hónapos tehát rajzolni sem tud...
Én úgy vagyok vele hogy az év minden napján kell Őt mint apát értékelni nem egy napot kiválasztani és azon ünnepelni.
szóval mi nem tartjuk. de sokszor szed neki virágot a kislányom rajzol vág ragaszt neki magától is.
Ilyen kicsi gyerek mellett max valami apróság ami a babával /gyerekkel kapcsolatos de csak ha az apa is ilyen típus.
Lehet hogy nem értenek sokan egyet velem de én nem támogatom az amerikai ünnepek átvételét átültetését a magyar kultúrába.
és itt legyen szó apák napjáról, babaváró buliról, meg bármiről ami átvett.
Szerintem is jó ötlet, hogy van apák napja, ha már anyák napja is van:)
Tavaly kiskönyvet kapott Gondolatok édesapámról címmel, idén pedig tollat kap, a "legjobb apa" felirattal:D
én ezt a verset írom meg neki:
Bartos Erika: Apához
Mikor leszek én is felnőtt?
Mond el nekem, Apa!
Nem vagyok még iskolás,
de nem is vagyok baba!
Mond el nekem, milyen érzés
Apukának lenni?
Szeretsz-e, mond, korán reggel
dolgozóba menni?
Jó érzés-e hazaérni,
megölelni engem?
Látod-e, hogy egész kicsit
ma is nagyobb lettem:
Jó érzés-e betakarni,
puszit adni este?
Maradj itt az ágyam mellett,
kérlek, ne menj messze!
Rajzoltam egy képet neked,
Te vagy rajta, nézd meg!
Én vagyok a kisgyerek és
kézen foglak Téged!
Örülsz neki? Vigyázol rá?
Mi vagyunk a képen!
Én vagyok az apukámmal,
ketten, kéz a kézben!
Igen :)) Nekem pont aznap lesz a szülinapom uh egyben megünnepeljük a kettőt :))
Nem tudom még mit kap de addig kitalálok valami ötletes ajándékot ami a gyerekekről szól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!