3 éves kislánynak mit adhatnék ajándékba max. Négyszámjegyű összegért?
Kedvenc mesefigurás ágyneműhuzat/törölköző/pléd, ugrálólabda, kis hátizsák, roller, vannak mostanában ilyen spéci buborékfújók, krétás rajztábla, orvosi táska. Hirtelen ennyi.
Ja, vagy a Milnétől a Micimackó című könyv, valami szép kiadásban. Annyira édes történet. :)
Azért a 4 számjegyű összegek között is van különbség... Nem mindegy, hogy 1-2 ezer, vagy 9999 ft-ról van szó. :)
Egyébként jókat írtak az előttem szólók, csak ezt nem tudtam kihagyni.
Érdemes lenne megkérdezni az anyukát, hogy mivel szeret a legjobban játszani. A nagyobb lányom pl. plüssös, a kétezrediknek is őszintén örül, de a babákat utálja, viszont mindent szeret ami állat (még a görényt is). A kicsi pont fordítva. Nem minden kislány babázik, de aki szereti, annak nagyon helyes Barbie babák kaphatóak, és már szépek is, nemcsak a r.bancos kinézetű.
De egy szép Barbie baba ruhának is örülnek, ha sok baba van már.
Általában nagy siker az apró kis vackok, pl. a picike pónik, Polly pocket babák.
Kézműveskedéshez kicsi, azokkal az a baj, hogy ha veszel is valamit, akkor az anyukával csináltatná meg.
A mágneses rajzoló jó ötlet. Esetleg Palydooh gyurma, de hallottam már szülőt, aki ki nem állhatja és a gyerek sem szívesen játszik vele.
Ha semmi információd nincs, én egy vegyes csomagot állítanék össze 2-3 kisebb ajándékkal, pl. egy kislánybaba pónival (csomagban árulják), mellé csillámos tollak kis hercegnős füzettel.
Szóval érdemes lenne informálódni, mert minden kislány más, aminek az egyik nagyon örül, azt a másik ki nem állhatja.
Igazad van, nem az összegen múlik!!!
Nálunk most Thomas a gőzmozdony őrület van, és a távoli családban egy ugyanennyi idős LÁNYnál is!!!!!!
Egy kedvenc mintás ruhazsepinek is nagyon örülne, de kérdezd meg az anyukát, van-e kedvence...
(Egyébként én soha nem babáztam, utáltam, inkább matchboxoztam, pedig ezt leszámítva "lányos" lány voltam :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!