Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vehetnék egy...

Milyen ajándékot vehetnék egy 11 éves kislánynak, ha nem nagyon ismerjük még őt, nem tudom babázik-e, vagy milyen dolgokat szeret?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Társasjáték, belépő valahova.
2011. aug. 7. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:

11 éves ikreim kedvencei a következők: bármi, ami állatos, de leginkább a ismeretterjesztő könyvek (állatosak). Bármi más "tudományos", könnyen emészthető könyvet szívesen olvasnak, pl.: a világ 7 csodája, stb. Játékból: icikepicike állatok (the litlest petshop)

A korosztályban menő még a Hannah Montanah, Demi Lovato, bajuszos latin kislány :) (nem jut eszembe a neve :)), de azt nem engedem nekik, mert szörnyen népbutító!!

Remélem segítettem. :)

2011. aug. 7. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon ismeritek, akkor vagy kérdezzetek rá a szülőknél, hogy van e valamilyen hobbija, kedvenc tinifilmje stb. vagy marad a társasjáték, belépőjegy. Babát én 11 éves nagylánynak már nem vennék. Az unokahúgom 11,5, karácsonyra laptopot kért, azon chat-el a barátnőivel, Sim3-at játszik (egyébként kitűnő tanuló és imád rajzolni, így ő pl. rajztanárhoz jár, s minden ilyen jellegű könyvnek, rajzeszköznek nagyon tud örülni). Babát kb. már 3 éve nem láttam a kezében.

Egy klasszikus társasjáték jó ötlet (csak kérdezz rá, hogy van e nekik), belépőnek meg mondjuk a Csodák Palotáját tudom javasolni, ha budapesti a család. Vagy egy jó kis tinikönyv. Pl. Adrian Mole titkos naplója De szigorúan csak ez a rész, a többi már nem az igazi.

2011. aug. 7. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg a cinema city-be két ajándék jegy? Ott nem kell meghatározni, melyik filmre megy el, ő választhat, egy éven belül. És így nem nyúltok mellé. Plusz, tuti nem kap ilyet minden héten, mindenkitől.
2011. aug. 8. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:
A könyv vagy társasjáték tényleg jó ötlet :) Belépőt sajnos nem tudok ,mert elég messze lakunk tőlük,kb.400 km :D
2011. aug. 8. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 8. 13:27
 7/7 anonim válasza:
hát könyv vagy smink cuccok " had érezze magát felnőttnek" .. .na debabát azt semmiképpen se.
2011. aug. 8. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!