Mit lehetne vinni ezek után ajándékba szülinapra?
Azt mondta az anyuka, hogy rengeteg játéka és ruhája van a szülinapos 1 éves kislányának, és ezért nem kérnek semmi újat. Ha mindenképpen szeretnénk vinni valamit, akkor keressünk a játékaink között olyant, amivel a gyerkőc már nem játszik és a kicsi örülne neki.
Nekünk nincs semmi olyanunk, ami annyira épségben maradt, hogy nyugodt szívvel adnánk tovább.
Ilyenkor mi van, mit vihetnénk mégis?
> Ha mindenképpen szeretnénk vinni valamit,
Miért akarsz mindenképpen vinni valamit, amikor mindene megvan amire szüksége van? (még több is)
lanyom ennyi idosen ezt imadta:
mashol toredekeert megveheted
lanyomnak 2 is van es a mai napig jatszik vele sokszor...bar mar mas funcioja van (a jatek babainak hasznalja poharnak )
konyvbol sosem eleg szerintem :) ha meg veszel melle egy konyvet szepen becsomagolod es esetleg teszel melle egy kis nasit (alma/banan chips esetleg) biztos orulne a kislany :)
En is voltam ilyen helyzetben.
Mivel tudtam, hogy kb 10-15 felnott vendeg lesz es mivel azt is tudtam, hogy Anyuka nem fog sutni tortat, hanem egyet rendel, igy csinaltam en is egy szulinapos tortat. Nem vittem tulzasba a diszitest, nehogy szebb legyen, mint a rendelos fotorta.
Ehhez meg sutottem egy nagyobb adag sos ropogtatnivalot. Mondjuk ezt elore jeleztem, hogy vinni fogok, ha szeretne es ne rendeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!