Mit adhatnék ajándékba kedvenc sógornőmnek, aki vega és ráadásul roppant kreativ?
Figyelt kérdés
el szeretném kápráztatni az ajándékommal...a lényeg reform étel legyen, és saját készítésű..ja és meg is tudjam csinálni tehát ne túl bonyolult...lécccciike segitsetek:))))2010. dec. 14. 21:49
1/8 anonim válasza:
tojáslikőr, ha eszik tejet és tejterméket...ha nem zabpelyhes keksz
2/8 anonim válasza:
ajándék lesz? (pld. csokidesszert?) vagy vacsora (reform étel?) nem nagyon értem. (Azt nem értem, hogy reform ételt - vacsorát akarsz ajándékozni?)
3/8 anonim válasza:
Fűszeres barack
2x400 g konzerv (szirupban elrakott) oszibarackot szedj labosba, keverj hozza 1 ek rizs- vagy feherborecetet,2 fahejrudat, 4 cm friss gyombert szeletelve, 1/2 tk csilit, 1/4 tk sot, 1/4 tk egesz feketeborsot, 3 szegfuszeget. Fozd par percig.
4/8 anonim válasza:
sárgarépatorta sajtkémmel. díszíteni is szépen lehet
uborkával, kalif.paprika stb.
5/8 A kérdező kommentje:
igen elnézést, de nem voltam egyértelmű...szóval valami kaját akarnék csinálni neki ajándékba, ami egészséges, reformétel,ital..vagy valami...bármi, a lényeg hogy tényleg finom legyen!!!valami rágcsálnivaló estetleg, de ez a torta ötlet sem rossz....légyszi valóban bevált receptet adjatok, a neten én is találhatok recepteket,de fogalmam sincs melyik a finom....mindet kipróbálni nem a leg célravezetőbb...
2010. dec. 15. 09:28
8/8 anonim válasza:
Nem egyszerű...én is most kísérletezem a gasztro ajándékokkal,és csak most döbbenek rá,mennyi hiányosságban szenvedek:)De ez az oldal igen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!