Mit adhatnék fél éves fordulóra a barátomnak?
most 7végén ünnepeljük a fél évet, bár nem nagy idő, de nekünk fontos.18éves vagyok ő20.
Ma este elvisz vacsizni, és mondta h ad valamit azthiszem egy lapot amin megvallja a szerelmét és amit felolvas nekem:) De fogalmam sincs mit adhatnék neki, ami aranyos nem nagy dolog de nem is dedós
utolsó szerintem mindenki maga lát bele a saját kapcsolatába és mindenki eltudja dönteni neki melyik időszak való ünneplésre....számunkra ez most különleges...bizonyos okok miatt. és ennyi
másnak az 5év az , vagy az 1év. nekünk pedig ez
Esetleg ha van közös fotótok tedd bele egy szép keretbe,ha van kézügyességed magad is készítheted a képkeretet,vagy ha több fotó is van,akkor csinálhatnál neki ilyen diavetítés félét a fotóitokkal,alávágva valami romantikus zenével.Ezt dvd-re is megcsinálhatod és odaadhatod neki.Vagy amikor vacsi előtt elmegy érted,mondd neki,hogy van egy kis meglepid és mutasd meg neki.
Más most hirtelen nem jut eszembe,de egy féléves évfordulóra szerintem ennyi bőven elég lenne és még romantikus is,valamint sokkal többet ér,mint valami bóvli plüssállat vagy hasonló ócskaság,amitől a pasikat egyébként is kirázza a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!