Van még remény? Visszaszerezhetem?
olvasd el ezt, tipikus házassági mítoszban éltek.
Minek? Hogy egész hátralévő életedben azon kelljen rettegned, hogy mikor kattan be újra és mikor csal meg/lép le egy "barátnővel"?
Persze, hogy több vagy, mint barát, mert nem barát vagy, hanem az (ex)felesége, a gyerekei anyja. Ettől még nem fog (újra) szeretni. Neked is jobb lenne, ha olyan férfival élnél, aki szeret, mert a szeretetlenségnél nincs rosszabb. Szerintem.
Házasság és szerelem nem ugyanaz.
Üljetek le beszélgetni! Próbáld meg kideríteni és megérteni, hogy mi van az Ő fejében erről a kérdéskőrről? Aztán ráérsz dönteni, az is lehet, már nem is akarod majd annyira visszaszerezni. Nem tudhatom ugyanis, hogy ez most valami kényszerpálya nálad (én is voltam hasonlóban, amikor azt hittem, a család egyben tartása elsődleges), vagy te elfogadnád a párodat olyannak, amilyen valójában, csak ő nincs ezzel ugyanígy feléd? Sok verzió létezik. Beszélgetni, a másikat megismerni viszont lehet, és sosem késő, "CSAK" le kell mondani arról a téveszméről, hogy már ismerem a másik embert. Talán (valószínűleg) SOHA nem fogom teljesen megismerni, ám ez nem akadálya annak, hogy próbálkozzam, minél többet tudjak meg róla.
mi lenne, ha azt mondanád, maradjon veletek, megbocsátod,hogy más is van az életében, nem foglalkozol vele. Noha ezt biztos nem így érzed, de racionálisan elfogadható érv- és az érzést, hogy Ő sem tud nélkületek élni, és hogy az újneurózisa révén kialakított kapcsolata sem a lesz örök - arra ráébresztheti...
Próbáld meg...
Érdekes... mindketten hadilábon álltok az érzéseitek kifejezésével. Ő nem beszél róla, te meg nem mutatod ki, noha beszélsz róla. hát mondjuk igy tényleg nehezített a pálya.
van egy könyv a szeretet nyelvekről, ha jól tudom. aszerint többféle ember van, és több tipikus módon "mondja el", hogy szeret. Van aki a tetteivel, van aki folyton szóban bizonygatja stb. érdemes lenne elolvasnod. Meg azt a linket is, amit küldtem itt. Ha le tudnátok ülni és leírni, hogy mit vártok egymástól és a kapcsolattól, akkor sokat segítene (ld. házasságscript). mert ezekszerint ő teljesen mást vár, mint te, és sosem fogalmaztátok ezt meg. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!