Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg hogy nem...

Miért nem értik meg hogy nem olyan egyszerű eladni a lakást, hogyan tudnám szavakkal felfogatni vele és megbántani?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz az anyagi helyzetünk. Próbáltunk mamánktól(apukám anyja) kölcsön kérni,2-300.000Ft-ot h ki tudjuk fizetni az elmaradt csekkeket,h ne kapcsoljanak ki semmit. De csak azt mondta h adjuk el a lakást ha nem bírjuk fizetni a törlesztőt. pedig lenne pénze kisegíteni minket,de nem. Gondolom haragszik anyukámra,mert elvált apukámtól,de képes lenne végig nézni h az unokái az utcára kerüljenek,ezt nem gondoltam volna!

Apukám alkesz,nem is tartjuk vele a kapcsolatot. Gyerektartást nem fizet(már egyszer az állam megelőlegezte 3 évre,még egyszer anyukám nem tudja igénybe venni),nem hogy a lakáshitel felét,amit akkor vettek fel mikor még házasok voltak. Munkája évekl óta nincs,vagy ha van az nem bejelentett és mindig csak iszik ha van pénze.

Eléggé idegesít h a mamám nem képes segíteni,mikor a böszme fia miatt vagyunk ilyen helyzetbe! Áruljuk a lakást(1+2 fél szobás),de nem viszi el senki,pedig elég áron alul van hirdetve,épp h a lakáshitelt vissza tudnánk fizetni(de ha emelkedik a svájci frank akkor azt sem),és akkor még a közüzemi tartozást nem is tudnánk rendezni belőle,és egy ft-unk se lenne albérletbe menni.

Mamám meg csak azt mondja h akkor adjuk olcsóbban,adjuk 3 vagy 4 millióért. Abból még a lakáshitelt se tudnánk fizetni,és akkor így menjünk majd albérletbe? vagy mégis hogy gondolhatja ezt!

2011. márc. 14. 12:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
49%
Ha most segiteni mamad, jovo honapban megint kellene a segitsege. Vedd le a szemvedot, nezz korul. Akarmit mondhatsz neki, bantani fogja, de mivel okosabb, elet tapasztalata sokkal tobb mint a tied, nem fog rajta fogni az atkod, nem fogja idegesiteni. Menjetek el ti gyerekek suli utan dolgozni. Anyud hibaztasd, o szamolta el a jovotoket.
2011. márc. 14. 12:38
 12/68 anonim ***** válasza:
77%
Azért a mamát is meg kéne hallgatni mielőtt elkezdjül köpködni.
2011. márc. 14. 12:39
 13/68 anonim ***** válasza:
27%
Boszut fog allni rjtad mjd elet, te kis tacsko. Felborulsz az elso saroknal, kis h.lye.
2011. márc. 14. 12:40
 14/68 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj,hogy te is a mamádtól várod el a megoldást..Ne az ő anyagi helyzetével számoljatok..Soha nem szabad.Ha adott volna akkor egy plusz bevétel lehetett volna.Ha nem ado,akkor sem szabadna hogy gond legyen,mert úgy kell alakítani a dolgokat,hogy az ő pénze nincs benne a pakliban..Nem is értem,hogy miért kell a mamádnak bármit is fizetnie?

Azt írod,hogy az ő fia miatt vagytok ilyen helyzetben.Miért? A mamád egy alkoholista férfit nevelt fel? A mamád tehet arról hogy iszik? nem hiszen..

Az is kérdés hogy mióta iszik apád..Ivott akkor is amikor felvették a szüleid a sok hitelt? Mert ha igen,akkor anyud ugyanannyira hibás,hogy bele mert vágni egy ilyenbe,holott tudta a férje piás..

Ne azon morogj,hogy mamád miért nem ad pénzt,hanem törjétek a fejeteket,hogy mi lenne a legjobb megoldás..

Csak megjegyzem: Ha valamit nem lehet eladni X.összegért,akkor egy kicsit lejjebb kell vinni az árat..

2011. márc. 14. 12:41
 15/68 anonim ***** válasza:
71%
Annyit még hozzáfűznék,hogy elég szomorú,hogy az ilyen alkoholista semmirekellő férgeket az állam nem tudja kötelezni a gyerektartásra,igy inkább folyósitja 3 évig helyettük.Nem értem én ezt a lazaságot,a gyerektartás behajtás terén.Két ekkora tanuló gyerekre,minimum 30.000 Ft járna havonta.A nagymamád meg szégyelheti magát,az én nagyanyám a szivét lelkét oda adta,amikor az apám külföldön ragadt,és onnantól kezdve elfelejtette,hogy van gyereke.Embere válogatja....
2011. márc. 14. 12:42
 16/68 A kérdező kommentje:

nem tudunk még diák munkát se vállalni,mert nem vagyok én se meg a tesóm se annyi idős.

A környéken meg kérdezgettük pároktól h nem e kell gyerekre vigyázni vagy kutyát sétáltatni,az volt a válasz h gyerekre nem bízok gyereket,meg h azért van kutyám mert én akarom sétáltatni.

Ha most a mama kisegített volna,akkor elöbb utóbb vissza tudtuk volna adnia pénzt,mert ha csak havi egyet kell mindenből befizetni az menne. De az elmaradottakat nem tudjuk rendezni,sehogysem

2011. márc. 14. 12:44
 17/68 anonim ***** válasza:
63%
Valószínű Te szeretted a mamádat akkor is ha épp nem adott pénzt
2011. márc. 14. 12:44
 18/68 anonim ***** válasza:
85%

Az én nagyanyám meg az utcára tett ki, télen, karácsonykor, 3 éve...ráment az egészségem, kaptam egy szívinfarktust...Vannak ilyen emberek, akik nem törődnek az unokáikkal! Nem akar segíteni nektek, azt nemtudom miért, de úgy látszik, nem is fog....próbáljatok vele beszélni azért többször vagy mástól nem tudnátok kölcsön kérni? Én rokonok/barátok segítségét keresném a helyedben...mást sajnos nem tudok tanácsolni...

Liliom /27

2011. márc. 14. 12:46
 19/68 anonim ***** válasza:
46%

Elképesztő emberek vannak itt...Kedves előző, és ha a fater azután lett alkesz, hogy összeházasodtak az anyával? Akkor mi van? Azt elfelejtetted leírni. Bár nyilván nem illett volna bele az elméletedbe a válasz arról, hogy ki is a hibás. Már hogy lenne az anya a hibás, ha van munkája???

Arra meg nem gondoltatok, hogy olyan helyen lehet a ház, ahol tényleg nem veszik meg még áron alul se? Ahonnan én származom, egy kis falu, na ott aztán el se lehetne adni a házunkat, szinte tuti. Max. kisebbségnek, akik meg tudjuk, mennyiért vennék meg. Nagyon, nagyon kevés pénzért.

Itt van egy anya és gyereke, szemben az alkesz, ti meg az előzőeket támadjátok? Milyen jogon?

Kérdező, az nekem nem tiszta, hogy ha eladjátok a házat, akkor hol laknátok? Vagy ez egy másik ház, nem az, ahol laktok?

2011. márc. 14. 12:46
 20/68 A kérdező kommentje:

Amikor felvették a hitelt nem ivott,vagyis ennyire nem. csaj hétvégén egy vagy két sör.

Az elmaradt számlák is mocskos apám miatt vannak,mert mindenféle kölcsönt kért börtöntölteléktől,azok meg anyukámtól követelték a pénzt. És muszáj volt vissza adni,mert már fenyegettek minket. És ezt a mama is tudja,mert anya elmondta neki! A rendőrök meg nem csináltak semmit,mert nem tudtunk semmit se bizonyítani

2011. márc. 14. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!