Nem akarom még kiírni Fbra h kapcsolatban, de nem szeretném megbántani?
mindössze egy hete vagyunk együtt, és én még nem szeretném kiírni. Eleve nem vagyok az a típus aki kirakja az ilyesmit, senkinek semmi köze hozzá azt gondolom, ráadásul csomó barátom sem tudja még, és akkor ott tudják meg facebookon? Ő viszont bejelölt engem, mint barátnőjét és már csak a megerősítésem kell h mindkettőnk adatlapján megjelenjen...nem szeretném megbántani, de max egy rendes komoly kapcsolatot írnék ki, egy hét után....
szerintetek mit csináljak?
19L
Hagyd függőben...
Jelentkezz be amikor akarsz, de ne igazolj vissza senkit, ne írj ki semmit, tehát más ne lássa hogy fent voltál, hogy bármit is csináltál volna. Sztem így húzd egy darabig...
Más ötletem nincs így hirtelen....
vagy őszintén megmondod neki, hogy nagyon jól esik, hogy egy hét után így felvállal a barátok, rokonok, "fél világ" előtt, hogy fbon bejelölt de te nem egy olyan ember vagy aki szereti ezeket a dolgokat kirakni az ablakba, még várnál vele pár hetet ha neki nem bántó ez a dolog.
vagy van az, hogy azt se tudod mi az a fb, ezer éve nem léptél be, stb. de én elsőre szvaznék, jobb az őszinteség, főleg egy kapcsolat elején
Hát velem ezt csinálta az exem,igaz vele nem volt túl komoly kapcsom. Én szintén 1 hét járás után jelöltem be,és ő azt mondta h nem érez még semmit és ezért nem akarja kirakni.
Na de a lényeg,hogy sztem ezt nyugodtan leírhatod neki,amit ide, hogy te nem vagy ilyen típus,és majd később gondolom úgy is kirakjátok miután megtudták az ismerőseitek is h jártok!:)És te is talán úgy fogod érezni hogy fontos h tudják h ti egy pár vagytok,főleg ha lesznek közös képek,kiírások,úgy is kiderül hogy ti 1ütt vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!