Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van az egésznek?

Mi értelme van az egésznek?

Figyelt kérdés
A helyzet nagyon nehéz.A családom együtt él,de anyum és apum folyton veszekednek,hol egymást "nyalják".Van három kisebb testvérem,akikre folyton vigyáznom kell,én járok értük suliba,ők is állandóan orditanak,trehánykodnak,lusták.Családunk anyagi helyzete nagyon rossz,lassan csödbe megyünk :S.Ritkán kapok egy kis pénzt,de már szinte nem is kérek,inkább itthon ülök, ne pazaroljak.Mindezek után a szerelmi életem szinte egyenlő a nullával,hiába van ,volt pár lány aki probálkozott,én akarok,nem szeretnék nyitni feléjük,nem akarom más életétt is elcseszni.Kimozdulási lehetöségem volt hogy régen fociztam,de természetesen itt is közbejött valami(szívprobléma),igy azt is abba kellet hagynom.Ezek után egyetlen mentsváram az iskola volt,de már ott is csak unalom van,meg szar hallgatni hogy a többieknek milyen jó igy meg úgy.Igy szép lassan felörlödök itthon.Azt hisszem depresszios lettem.Kétszer probálkoztam már öngyilkossággal,egyszer nem mertem lelépni a székröl a kötéllel a nyakamban,másodjára patkánymérget vettem be sokat,de nem hatott :S.Igy még továbbra is itt szenvedek,ami nekem egyáltalán nem jó.Kérlek adjatok valami tippet hogy hogyan tovább!!!
2011. márc. 13. 10:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A bátyám nem sokat volt itthon,aztán elment főiskolára,majd dolgozni.22 éves vagyok most.Lehet a rokonoknak szar lenne,de én már eljutottam arra a pontra hogy nem érdekel már.Barátok:vannak,de egyiket se tartom olyan túlságosan közelinek.A testvéreim túl kicsik ehez hogy ilyenröl beszéljek velük.Igazából már emberek közé se szeretek járni,mindig azt nézem ki mi gondolhat rólam,milyen arcot vág.
2011. márc. 18. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyelj ! Lehetsz még boldogk, bár értem te most ezt egyáltalán nem látod opciónak. Beszélj szüleiddel őszintén, mondd, meg, hogy nem mondvacsinált depressziód van, és irány pszichológushoz. Sok ember nem hisz bennük, pedig segítenek. Hozzád már profi segítség kell szerintem. A szitudat nem fogja tudni megoldani, de hogyan láss rá dolgokra, hogyan lazíts stb... segíthet.

Légyszi ne legyél ... le sem szertem írni.

2011. márc. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!