Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.
Off: pasis kontra gyógyszerhez
ha rám hallgatsz akár egy kicsit is, akkor meséld el a pasidnak a történteket és hallgasd figyelmesen...ecseteld le hogy nem tudod kiváltani - tudod sok mindent ki lehet ilyenkor szedni a másikból és sok mindenre fény derül... és majd dönts el, hogy a válasz megfelelő-e számodra, képes vagy-e hosszú távon elviselni ...stb... én az ilyen pasikat visszaküldöm a levesbe ( de ez csak az én véleményem)
Higgy nekem mikor azt írom, hogy nem egy pasi mondta azt, hogy nincs különbség számukra, csak az olyan felsőbbség érzetet nyújt nekik, mint semmi más... meg különben is divat szedni... amúgy kettőnk közt szólva nem félsz hogy a párod hazahurcol valami kis nyalánkságot és esetleg a te életedet is gyökeresen megváltoztatja? Hisz egy hónapban látod 5-6 napot...a többi 25 napban meg azt csinál amit akar... nem akarok ellene beszélni és ne is vedd sértésnek, csak kíváncsi vagyok hogy nem érzed úgy hogy kihasználva vagy ezen a téren (is)?
A kórházi költséget hívják váratlan kiadásnak.Ezt nem lehet előre látni,ez hirtelen jön.A fogamzásgátló pedig egy rendszeres dolog,időben fel lehet készülni rá,hogy kelleni fog.
Tudom,hogy sok gyerek kerül úgy kórházba,hogy nincs mellette senki,de ez még nem jelenti azt,hogy ez a normális és hogy jót tesz a gyereknek.Ha "csak" anyagi akadálya van annak,hogy mellette lehessen,akkor szerintem a legtöbb szülő a föld alól is előteremti.
A kérdezőt tényleg nem értem.A barátja kedvéért szedi a fogamzásgátlót és még az árát is ő állja teljesen egyedül!Ezt csak én érzem pofátlanságnak?
A pasid szüleitől nem tudsz pénzt kérni?
nem lesz semmi bajod ha kihagysz 1 hónapot,jövő hónapban elkezded szedni mintha akkor kezdenéd először,és kb 2 hét múlva már hat
de azon gondolkodtál már mi lesz ha mégsem szedhetsz gyógyszert?
én 4 évig szedtem,semmi bajom nem volt,aztán egyik napról a másikra pedig minden bajom lett,a fogamzásgátlótól...azóta gumi...párom is utálja,én is,de az egészségem fontosabb...te párod is ilyen lenne?
nekem az tetszik az egészben a legjobban, hogy havi 5 rongy épp megmarad a gyógyszerre, de azért kell a hitelre a lapostévé.
na meg a gumit nem húzós pasi. nem hiszem, hogy komoly dolgokba bonyolódnék olyan pasival aki nem hajlandó gumit húzni. az egyéjszakás kalandjait is anélkül intézte?
Én csak annyit kívánok, hogy ha neked lesz gyereked, akkor gondolkozz el ezen a dolgon!!!!!!!!!!!!!!!
Akinek nincs gyereke nem tudja milyen érzés!!!!!!!!!!
Ha párodba van egy kis emberség megfogja érteni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!