Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Tesóm...

Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.

Figyelt kérdés
Tegnap mielött elmentem volna dolgozni,megkértem tesómat h ha már úgyis megy gyógyszertárba váltsa ki nekem a fogamzásgátlómat. Adtam is neki pénzt. De mivel a gyerek rosszabbul lett be kellett vinni a kórházba. Nekem ma bekéne vennem a fogamzásgátlómat,nem tudok senkit aki ugyanazt szedné mint én h tőle kérjek kölcsön. Pénzem nincs,mert már leadtam itthon(abból feladtuk a számlákat),meg fel adtam a telefonszámlám,meg a tv részletet,és már el is fogyott a pénzem. Az utolsó 5000Ft-omból akartam kiváltania gyógyszert. Anya se tudott pénzt adni tesómnak mert tőle meg már levonták a lakáshitelt. nem tudom mit csináljak. Tesóm csak 20-án kap pénzt,akkor adja vissza az én pénzemet. Nem értem miért kellett neki előre kifzetni a kórházi szobát :S Anya engem nevez önzőnek,h csak magammal foglalkozom. De hát aktív sexuális életem van,már egy éve szedem a gyógyszert nem hiszem,h jót tesz a szervezetemnek ha most egy hónapra leállok.
2011. márc. 12. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

nem keresek ám én olyan húde sokat!

63.785F%t-ot volt a fizetésem. Ebből 8000Ft volt a telefonszámlám,10.000 a tv részlet és 40.000Ft ot kell itthon leadnom,és maradt ami maradt

2011. márc. 12. 13:39
 32/71 A kérdező kommentje:

élelmiszert a cafatériából veszünk,én is meg anyukám is 15.000Ft étkezési jegyet kapunk. 30.000Ftból be tudunk vásárolni egy hónapra

tudom,h nem csal meg a párom. én elfogadtama feltételével együtt,és jól megvagyunk már egy éve

2011. márc. 12. 13:40
 33/71 anonim ***** válasza:
82%
Igazi suttyó sz@r párod van...ez szerelem meg kapcsolat, hogy vagy te védekezel ahelyett, hogy ráhúzna egy rohadt gumit a nyomorék kis farkára vagy inkább ne legyetek együtt? Ne haragudj, de te is egy idióta vagy!
2011. márc. 12. 13:41
 34/71 anonim ***** válasza:
87%

"Mikor összejöttünk meg is mondta h vagy elkezdek gyógyszert szedni,vagy hagyjuk az egészet." - Basszus, ha nekem a párom ilyet mondott volna, repült volna. Ez nem tisztel Téged, csak "kihasznál".

Kérdésedre a válasz: Használj gumit, és örülj, hogy a tesód gyereke nem halálos beteg! Tuskó!

2011. márc. 12. 13:43
 35/71 anonim ***** válasza:
67%

Tehát enni nem szoktál soha. Izgi. Legalább nem kell fogyóznod.

Nem árulnád el, hogy tulajdonképpen mit szeretnél megtudni? Mert amit előadtál, az mese habbal.

1. Ha a tesód gyesen van, akkor a gyerek még nincs 3 éves, tehát alanyi jogon, ingyenesen maradhat egy közeli hozzátartozó mellette a kórházban. Kivéve persze, ha magánkórházról van szó, de itt nyilván nem ez a helyzet.

2. Épeszű ember egy gyerek egészségét a maga öröme elé helyezi, pláne ha nem áldozathozatalról van szó, hanem kis gondolkodásról, hiszen a szexbe millió dolog beletartozik a közösülésen kívül.

3. Ha annyira dughatnékod van a pasid meg ennyire egoista, akkor hajrá védekezés nélkül, utána meg -miután a barátod tud neked pénzt adni- irány az ügyelet egy esemény utániért.

4. Ne meséld már be, hogy pénz nélkül maradt 4 ember a hónap második hetében, mert úgysem hiszem el.

2011. márc. 12. 13:45
 36/71 anonim ***** válasza:
89%
kopogj be egy barátodhoz és mondd el neki, hogy "bocsi, nem tudnád beváltani az étkezési jegyemet, nem maradt készpénzem de ki kellene váltanom a gyógyszerem, ha gondolod x napon visszavásárolom"
2011. márc. 12. 13:47
 37/71 anonim ***** válasza:
72%

Hát már csak azt nem tudom, mit vársz... Akármit mondanak, te csak leoltasz mindenkit. NEvetséges vagy, a pasiddal együtt, aki csak asszed nem csal meg... Reálisan jó eséllyel igen, de oké, ez a te bajod.

Viszont egy ilyen életképtelen családot... xD Ha kajára nem jut, nem telefonálgatok 10ezreket, meg nem veszek tévét, anélkül is boldogan el lehet élni. Amúgy meg beszéld meg az orvosoddal, kérj kölcsön ismerősöktől, állj ki az út szélére, egy menetből lehet meg is lesz az ára, vagy találd fel magad. És ha nem kezded el időben szedni, nem árt egy három hónapos szünet, főleg, hogy nincs garancia, hogy gyógyszer nélkül megjön rendesen, van akinek fél évig se, sőt... addig meg ugye nincs ciklus első napja, amin elkezdheted szedni a bogyót. Amúgy meg hívd fel a pasidat, hogy utaljon át pénzt, ennyi, ha azt mondod van neki, meg ha dugni akar, akkor leglaább ennyit tegyen meg, külföldről sem tart évekig az utalás, bár valószínűleg már nem kapod meg időben. Marad a kunyerálás. (és tapasztalat: sose hagyd az utolsó napra a kiváltását, legalább egy héttel előre, közbejöhet bármi, utazás, pénzhiány, stb, és akkor így jársz)

2011. márc. 12. 13:52
 38/71 A kérdező kommentje:

nem leszek k.urva :@ :@

nem oltogattam le senkit sztem normálisan válaszoltam minden kérdésre. Írtam jut kajára,szűkösen,de megélünk rendesen. én leadom itthon amit kell,a többi kis pénzem hadd költsem már amire akarom(tv,telefon).

Persze én is aggódok a gyerekért(aki már szerencsére sokkal jobban van),de tesóm útólag is rendezhette volna a számlát,miután kijöhet a pici. Pont azért aggódok h mi lesz ha most kihagyok egy hónapot mint amit az utolsó kommentelő is írt. H mi van ha nem tudom elkezdeni mert késni fog,meg ilyenek.

A páromat mega kapcsolatunkat ne minősítsd,nem a te dolgod,én elfogadtam szeretem,és bízok benne

A Kaja jegyet elkérem anyukámtól és megpróbálok annyit bváltani belőle h a gyógyszeremet ki tudjam váltani. köszönöm ez nekem nem jutott eszembe

2011. márc. 12. 14:01
 39/71 anonim ***** válasza:
85%

Na, ezt fogd fel egy értékes tapasztalatnak, hogy máskor ne add a pénzed a tesód kezébe. Majd legközelebb magad mész el a gyógyszertárba a gyógyszeredért.

Addig meg - ha a faszid nem hajlandó gumit húzni - fogd vissza az aktív "sexuális" életedet, nem létszükséglet az állandó kefélés.

2011. márc. 12. 14:02
 40/71 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ebben a történetben MINDENKI ÖNZŐ, kivéve Téged, és mindenki kihasznál téged!

Off: A pasit rövid úton leépíteném, mi az hogy ha gumit kell húznia akkor lelép mellőled??? HA esetleg májbeteg leszel, vagy májfoltos lesz az arcod és nem szedheted tovább akkor ő lelép? Vagy mi lesz mikor még szoptatod a gyereked????

És tanulj a történtekből: senkinek ne adj pénzt hogy ezt vagy azt hozzon belőle. Szakíts időt magadra és akkor nem lesz ilyen gondod

2011. márc. 12. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!