Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.
Figyelt kérdés
Tegnap mielött elmentem volna dolgozni,megkértem tesómat h ha már úgyis megy gyógyszertárba váltsa ki nekem a fogamzásgátlómat. Adtam is neki pénzt. De mivel a gyerek rosszabbul lett be kellett vinni a kórházba. Nekem ma bekéne vennem a fogamzásgátlómat,nem tudok senkit aki ugyanazt szedné mint én h tőle kérjek kölcsön. Pénzem nincs,mert már leadtam itthon(abból feladtuk a számlákat),meg fel adtam a telefonszámlám,meg a tv részletet,és már el is fogyott a pénzem. Az utolsó 5000Ft-omból akartam kiváltania gyógyszert. Anya se tudott pénzt adni tesómnak mert tőle meg már levonták a lakáshitelt. nem tudom mit csináljak. Tesóm csak 20-án kap pénzt,akkor adja vissza az én pénzemet. Nem értem miért kellett neki előre kifzetni a kórházi szobát :S Anya engem nevez önzőnek,h csak magammal foglalkozom. De hát aktív sexuális életem van,már egy éve szedem a gyógyszert nem hiszem,h jót tesz a szervezetemnek ha most egy hónapra leállok.2011. márc. 12. 13:09
12/71 anonim válasza:
Nem igazán értem , nálunk nem kell fizetni azért, hogy a kicsi gyerekemmel bent lehessek a kórházban.( Győr)
13/71 anonim válasza:
A mai modern fogamzásgátlók az első naptól hatásosak, ha a menstruáció első napjától kezded szedni, nem kell még egy hónapot várni
14/71 anonim válasza:
a tabletták papírján rajta van, hogy az első bevett szemtől védenek. szal nem ezt a hónapot + még 1et kell kibírni gumival, csak ezt.
15/71 anonim válasza:
Annyira kombinalod, hogy jaj. Szolj baratodnak, ne jojjon haza, nem lesz szex, vagy csak gumival. Most mi itt a nagy problema?
16/71 anonim válasza:
Tényleg fontosabb egy kórházi kezelés, mint a fogamzásgátló. Legfeljebb ráfanyalodtok a gumira.
17/71 anonim válasza:
Hát itt már sajnos nem tudsz mit tenni, se pénzed, se gyógyszered. Levonhatod a tanulságot: ami fontos, azt intézd magadnak, és soha ne adj pénzt rokonnak a kezébe. Még te vagy az önző, hogy szóvá mered tenni, hogy a te pénzedet költötte el...Paff...
18/71 anonim válasza:
Én a helyedben mikor feltette a párod a kérdés, hogy "vagy szeded a fog.gátlót vagy hagyjuk az egészet", egyből ott hagytam volna. Ha itt önző, máskor is az lesz.. vagy akkor olvasta volna el a fog.gátló mellékhatásait, vagy hogy milesz a sokáig szedjük stb. Vagy legalább az ő egészsége megromlásáért tett volna vmi, nem a tiédért.
19/71 anonim válasza:
Jó,most mindenki le fog hurrogni,h 13 évesen írok,DE:
a tesódnak ilyenekre is gondolnia kellene,nem elb*szni a pénzt.
Szerintem teljesen igazad van!;)
Tényleg nem tehet róla szegény gyerek,de nem igaz,hogy ilyenekre nem gondol,sőt,úgy hogy majdnem te fizetsz neki mindent....
13/L
20/71 anonim válasza:
a párod az önző,meg sem érdemel téged,ha már az elején ilyet kijelentett volna a párom,mondtam volna,h akkor tényleg hagyjuk az egészet a francba,milyen már h kötelezővé teszi.És mi lenne akkor ha valami miatt nem szedhetnél fogamzásgátlót,akkor elhagyna?érdekes felfogása van,egy bunkó,önző p@cs.
Vannak fizetős szobák a kórházakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!