Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Tesóm...

Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.

Figyelt kérdés
Tegnap mielött elmentem volna dolgozni,megkértem tesómat h ha már úgyis megy gyógyszertárba váltsa ki nekem a fogamzásgátlómat. Adtam is neki pénzt. De mivel a gyerek rosszabbul lett be kellett vinni a kórházba. Nekem ma bekéne vennem a fogamzásgátlómat,nem tudok senkit aki ugyanazt szedné mint én h tőle kérjek kölcsön. Pénzem nincs,mert már leadtam itthon(abból feladtuk a számlákat),meg fel adtam a telefonszámlám,meg a tv részletet,és már el is fogyott a pénzem. Az utolsó 5000Ft-omból akartam kiváltania gyógyszert. Anya se tudott pénzt adni tesómnak mert tőle meg már levonták a lakáshitelt. nem tudom mit csináljak. Tesóm csak 20-án kap pénzt,akkor adja vissza az én pénzemet. Nem értem miért kellett neki előre kifzetni a kórházi szobát :S Anya engem nevez önzőnek,h csak magammal foglalkozom. De hát aktív sexuális életem van,már egy éve szedem a gyógyszert nem hiszem,h jót tesz a szervezetemnek ha most egy hónapra leállok.
2011. márc. 12. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
49%

meglepő számomra milyen emberek vannak :S

tényleg, egy dug@s többet ér a testvéred gyerekénél???

igen, megkérdezhette volna a tesód de nem tette, elköltötte, vissza fogja adni, ennyi. vegyél gumit, ha a párodnak kívánalmainak nem felel meg, mehet a levesbe!

2011. márc. 12. 14:06
 42/71 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok biztos benne, hogy utólag is lehet a számlát rendezni (mikor már kijött a pici). Nekem is be kellett hozatnom pénzt a férjemmel. Mi a Madarászban voltunk. A vicc az, hogy akinek anyatejes volt a babája, azoknak nem kellett fizetni a szobáért, de a tápszeres anyukáknak igen.
2011. márc. 12. 14:06
 43/71 anonim ***** válasza:
62%

A 13:45-ös válaszoló válasza áll az én véleményemhez a legközelebb.

Annyit fűznék még hozzá, hogy tudom, hogy "nem, persze, mert egy angyal", de igazából a pasid igenis egy önző, felelőtlen egoista idióta. Ha nem szereti gumival, akkor ezek szerint sosem használta? Így vajon mennyi olyan betegséget és egyéb finomságot szedhetett/szedhet össze, ami majd csak idővel jön elő? Gratulálok... mindkettőtöknek.. te meg kedvesen mosolyogva bólogatsz, és tömöd a szervezeted felesleges hormonnal... De persze tudom, a mostani fogamzásgátlókban alig van, de hát ezt is ti tudjátok....

Amúgy nem hiszem, hogy annyira esetlen legyen valaki, hogy ha mást nem, akkor a szomszédaihoz nem tud átmenni némi kajajeggyel, hogy azt pénzzé tegye, még ha meg is ígérve, hogy visszaveszi..

Sokan írták már, és teljesen jogosan, hogy viszont amennyiben nincs pénz, nincs tabletta, akkor vagy "Kökin kiszáll" a barátod, vagy orálisan szeretitek majd csak egymást.. én sem hinném, hogy a pasid ellenkezne..

..és hogy mit csinálj?! Szoríts tesód gyerekének, hogy mielőbb felépüljön, majd kérdezd meg tesódat, hogy tudsz-e neki segíteni valamiben. Nem hinném, hogy okos dolog lenne ilyen dolgot a szemére hányni, főleg, hogy kétlem, hogy te máshogy tettél volna fordított esetben. Majd a jövőre nézve pedig, mindig magad intézd az ilyen ügyeidet, és gondolkodj előre.

Stb.. stb...

2011. márc. 12. 14:10
 44/71 anonim ***** válasza:
46%
Hát szerintem meg a kérdezőnek igaza van! A fogamzásgátló nem játék, hormon van benne. Teljesen felboríthatja a szervezetét, ha csak úgy abbahagyja, majd újra kezdi szedni. Csomó problémája lehet. Lehet, hogy most meg sem jön neki pár hónapig, mert olyan is van ám, ha valaki évekig szedte. Akkor meg nem tudja egy hónap múlva újra kezdeni, járhat majd orvoshoz stb. És nehogy már a párja bírja ki, mikor úgyis alig tudnak együtt lenni, mi köze neki a tesója gyerekéhez. Ha a tesójának nincs pénze ne aludjon bent a gyerekkel. Én is voltam kórhátban több hétig 5 éves koromban, és kibírtam, nem voltak ott a szüleim éjszaka.
2011. márc. 12. 14:23
 45/71 anonim ***** válasza:
21%
Jah, a fogamzásgátló nem játék, de akkor meg minek kezdte el szedni, ha most már ekkora gond, hogy hormonnal tömi a szervezetét? Ha meg ennyire fontos, intézte volna tényleg korábban. Anno mikor még szedtem, én mindig legalább két héttel előbb megoldottam, hogy ne utolsó pillanatban legyek bajban.... szóval ez azért nem teljesen fedi a valóságot..
2011. márc. 12. 14:45
 46/71 anonim ***** válasza:
52%

14:23!

Azért azt megnézném, hogy te ott hagyod e a félelemtől remegő, beteg gyerekedet....

2011. márc. 12. 14:46
 47/71 anonim ***** válasza:
58%
Én is voltam már úgy, hogy az öcsém odaadott több 10 ezret, hogy az épp aktuális csekkel együtt, hogy ezt-azt elfelejtett kifizetni, de már úton van, majd fizessem már be neki. Külföldön dolgozik, és mi elég messze lakunk a családtól, viszont pont útba esünk. És egyszer "elvertem az összeset, pedig nem keveset adott akkor, volt vagy 60 ezer, amit be kellett volna fizetnem neki, de a fiam bekerült a kórházba. Nem volt nálam annyi pénz, de fizetni kellett dolgokat, és megmondom őszintén eszembe sem jutott, hogy nem az enyém. A pénztárcámban volt, (bár félig eldugva, nehogy keveredjen az enyémmel) és bizony elköltöttem, mert mikor a gyermekem rosszul volt, nem gondolkoztam ilyeneken, hogy ez vajon hogyan került ide? Örültem, hogy ott volt, és kész. Aztán mikor otthon voltunk már a lábadozás időszakában, kezebe kerültek a csekkek is, és persze felhivtam, hogy mi történt, és nem volt semmi belőle. Vállat volt, hogy nincs semmi 1 havi csúszásból, és megkérdezte, hogy elég lesz-e a pénzünk, mert azt még ő is tudja, hogy egy kórház az nem olcsó mulatság.
2011. márc. 12. 15:13
 48/71 anonim ***** válasza:
23%

Az a gyerek nem fog belehalni ha egyedül kell ott aludnia.

Gyógyszer viszont nem cukorka, ezt mindeki tudja csak ha gyerekről van szó akkor csak annak lehet igaza akinél a kölyök van mert itt sok elvakult anyuka válaszol. Igenis ÁRT a szervezetnek ha összevissza szedik. És a gyerek semmivel sem több mint mások, senkinek nincs joga másokat veszélyeztetni miatta. Főlg ilyen béna indokkal, hogy ott aludjon. Akkor lett volna baj ha nincs kórház vagy orvos.

2011. márc. 12. 15:35
 49/71 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem cukorka, akkor ne is úgy szedje, ezt nem mondta neki senki. Amúgy sem értem, hogy csak egy pasi miatt miért szed egy nő fogamzásgátlót, megborítva a saját hormonháztartását... főleg úgy, hogy havonta jár haza a pasi külföldről.. hát remek. Azzal, hogy kihagy egy vagy akár pár hónapot, semmi baja nem lesz. Ha majd gyereket akar, úgyis le kell rakja..

azt mondjuk nem tudom, milyen kórház az, ahol fizetni kell, vagy miért nem alhat bent a gyerekénél az anyuka székeken, vagy a váróban. (igen, aludtam már sokat székeken, időnként ki lehet bírni.)

2011. márc. 12. 16:16
 50/71 anonim ***** válasza:
26%
Hogy milyen emberek vannak??? Nem halsz bele, ha nem szeded be a fogamzásgátlót időben.Nem értem,hogy lehetsz ennyire önző, egy gyereknek szüksége van az anyjára,főleg, ha beteg. Majd visszaadja a pénzt neked. A barátoddal meg beszéld meg,hogy vagy nincs szex, vagy óvszer vagy megszakítás.Ha annyira nagy probléma a fogamzásgátló nem kellett volna elkezdeni.Ha neked lenne gyereked és választanod kéne, hogy bent alszol vele, vagy egy havi fogamzásgátló, inkább hagynád egyedül?? Nem hiszem.
2011. márc. 12. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!