Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.
meglepő számomra milyen emberek vannak :S
tényleg, egy dug@s többet ér a testvéred gyerekénél???
igen, megkérdezhette volna a tesód de nem tette, elköltötte, vissza fogja adni, ennyi. vegyél gumit, ha a párodnak kívánalmainak nem felel meg, mehet a levesbe!
A 13:45-ös válaszoló válasza áll az én véleményemhez a legközelebb.
Annyit fűznék még hozzá, hogy tudom, hogy "nem, persze, mert egy angyal", de igazából a pasid igenis egy önző, felelőtlen egoista idióta. Ha nem szereti gumival, akkor ezek szerint sosem használta? Így vajon mennyi olyan betegséget és egyéb finomságot szedhetett/szedhet össze, ami majd csak idővel jön elő? Gratulálok... mindkettőtöknek.. te meg kedvesen mosolyogva bólogatsz, és tömöd a szervezeted felesleges hormonnal... De persze tudom, a mostani fogamzásgátlókban alig van, de hát ezt is ti tudjátok....
Amúgy nem hiszem, hogy annyira esetlen legyen valaki, hogy ha mást nem, akkor a szomszédaihoz nem tud átmenni némi kajajeggyel, hogy azt pénzzé tegye, még ha meg is ígérve, hogy visszaveszi..
Sokan írták már, és teljesen jogosan, hogy viszont amennyiben nincs pénz, nincs tabletta, akkor vagy "Kökin kiszáll" a barátod, vagy orálisan szeretitek majd csak egymást.. én sem hinném, hogy a pasid ellenkezne..
..és hogy mit csinálj?! Szoríts tesód gyerekének, hogy mielőbb felépüljön, majd kérdezd meg tesódat, hogy tudsz-e neki segíteni valamiben. Nem hinném, hogy okos dolog lenne ilyen dolgot a szemére hányni, főleg, hogy kétlem, hogy te máshogy tettél volna fordított esetben. Majd a jövőre nézve pedig, mindig magad intézd az ilyen ügyeidet, és gondolkodj előre.
Stb.. stb...
14:23!
Azért azt megnézném, hogy te ott hagyod e a félelemtől remegő, beteg gyerekedet....
Az a gyerek nem fog belehalni ha egyedül kell ott aludnia.
Gyógyszer viszont nem cukorka, ezt mindeki tudja csak ha gyerekről van szó akkor csak annak lehet igaza akinél a kölyök van mert itt sok elvakult anyuka válaszol. Igenis ÁRT a szervezetnek ha összevissza szedik. És a gyerek semmivel sem több mint mások, senkinek nincs joga másokat veszélyeztetni miatta. Főlg ilyen béna indokkal, hogy ott aludjon. Akkor lett volna baj ha nincs kórház vagy orvos.
Ha nem cukorka, akkor ne is úgy szedje, ezt nem mondta neki senki. Amúgy sem értem, hogy csak egy pasi miatt miért szed egy nő fogamzásgátlót, megborítva a saját hormonháztartását... főleg úgy, hogy havonta jár haza a pasi külföldről.. hát remek. Azzal, hogy kihagy egy vagy akár pár hónapot, semmi baja nem lesz. Ha majd gyereket akar, úgyis le kell rakja..
azt mondjuk nem tudom, milyen kórház az, ahol fizetni kell, vagy miért nem alhat bent a gyerekénél az anyuka székeken, vagy a váróban. (igen, aludtam már sokat székeken, időnként ki lehet bírni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!