Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Tesóm...

Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.

Figyelt kérdés
Tegnap mielött elmentem volna dolgozni,megkértem tesómat h ha már úgyis megy gyógyszertárba váltsa ki nekem a fogamzásgátlómat. Adtam is neki pénzt. De mivel a gyerek rosszabbul lett be kellett vinni a kórházba. Nekem ma bekéne vennem a fogamzásgátlómat,nem tudok senkit aki ugyanazt szedné mint én h tőle kérjek kölcsön. Pénzem nincs,mert már leadtam itthon(abból feladtuk a számlákat),meg fel adtam a telefonszámlám,meg a tv részletet,és már el is fogyott a pénzem. Az utolsó 5000Ft-omból akartam kiváltania gyógyszert. Anya se tudott pénzt adni tesómnak mert tőle meg már levonták a lakáshitelt. nem tudom mit csináljak. Tesóm csak 20-án kap pénzt,akkor adja vissza az én pénzemet. Nem értem miért kellett neki előre kifzetni a kórházi szobát :S Anya engem nevez önzőnek,h csak magammal foglalkozom. De hát aktív sexuális életem van,már egy éve szedem a gyógyszert nem hiszem,h jót tesz a szervezetemnek ha most egy hónapra leállok.
2011. márc. 12. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
68%
Március 12. van. Nem maradt több pénzed erre a hónapra? 1 havi gyógyszert is ki lehet ám váltani, az nincs 5e forint, csak max 2500.-...
2011. márc. 12. 13:27
 22/71 anonim ***** válasza:
100%
Mi az,hogy a párod nem szereti a gumit? Hát ettől mindig fejre állok. Ha nem húz gumit, akkor nincs szex. Ennyi! Csak meggondolja magát.
2011. márc. 12. 13:28
 23/71 anonim ***** válasza:
89%
Elég hihetetlennek hangzik, hogy egy minimum 3 jövedelemmel rendelkező családban nincs 5000.- forint a hónap 12. napján...
2011. márc. 12. 13:30
 24/71 A kérdező kommentje:

szerettem volna szeretkezni párommal. olyan régen voltunk együtt úgy. A múlt hónapba is mikor jött,akkor pont menstruáltam.

Nekem az orvos mondta mikor felírta h az első hónapba még gumival védekezzek,mert 1 hónap amig biztosan véd a gygyszer

2011. márc. 12. 13:30
 25/71 anonim ***** válasza:
90%

Milyen fogamzásgátló az, ami egy hónap után hat?

Amúgy ott az orális szex -nincs pasi, aki azt visszautasítaná- , meg az anális, ha vevők vagytok rá. Legközelebb meg bepótoltok mindent.

2011. márc. 12. 13:32
 26/71 A kérdező kommentje:

Anyukám pénze a lakáshitelre megy el,nekem elég sokat kell leadnom,mert ebből fizetjük a számlák jó részét. meg előfizus telóm van,és most kicsit sok volt a számla,meg vettem áruhitelre egy tv-t,még 2 nap van vissza. Azt is be kellett fizetnem. tesómnak meg csak gyes,családi pótlék,gyerektartás van. Ő is ad le itthon vmennyit.

Én elfogadtam így a párom,szedhetem a gyógyszert,nem tzartonm önzőnek ez miatt

2011. márc. 12. 13:33
 27/71 A kérdező kommentje:

2 hónap,nem nap van vissza tv részletből.

A gyógyszerem nem 5000 lett volna,de nem volt kisebb címletbe pénzem

2011. márc. 12. 13:35
 28/71 TOMAtm ***** válasza:
57%

mond meg neki hogy vegye ki időben különben apuka lesz :)

másfelől meg 12edike van és már nincs egy forintod sem...te aztán be tudod osztani...igazi főnyeremény egy ilyen asszony:)

2011. márc. 12. 13:36
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
Miből vesztek élelmiszert? Ne etess már, hogy nem maradt otthon semmi pénz.
2011. márc. 12. 13:36
 30/71 anonim ***** válasza:
92%

A tesód megkérdezhette volna, és nem egyből elköltenie kellett volna...

A párod egyszerűen undorító ember. Hogy lehet ilyet mondani? Én egyből otthagytam volna a helyedben.. De hát hagyd csak magad kihasználni.. Ne hidd, hogy nem csal meg téged, ha ilyen a hozzáállása.. :S

2011. márc. 12. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!