Most mit csináljak? Tesóm gyereke kórházba van, és az én pénzemből fizette kia szobát h ott tudjon aludni a gyerekkel.
szerettem volna szeretkezni párommal. olyan régen voltunk együtt úgy. A múlt hónapba is mikor jött,akkor pont menstruáltam.
Nekem az orvos mondta mikor felírta h az első hónapba még gumival védekezzek,mert 1 hónap amig biztosan véd a gygyszer
Milyen fogamzásgátló az, ami egy hónap után hat?
Amúgy ott az orális szex -nincs pasi, aki azt visszautasítaná- , meg az anális, ha vevők vagytok rá. Legközelebb meg bepótoltok mindent.
Anyukám pénze a lakáshitelre megy el,nekem elég sokat kell leadnom,mert ebből fizetjük a számlák jó részét. meg előfizus telóm van,és most kicsit sok volt a számla,meg vettem áruhitelre egy tv-t,még 2 nap van vissza. Azt is be kellett fizetnem. tesómnak meg csak gyes,családi pótlék,gyerektartás van. Ő is ad le itthon vmennyit.
Én elfogadtam így a párom,szedhetem a gyógyszert,nem tzartonm önzőnek ez miatt
2 hónap,nem nap van vissza tv részletből.
A gyógyszerem nem 5000 lett volna,de nem volt kisebb címletbe pénzem
mond meg neki hogy vegye ki időben különben apuka lesz :)
másfelől meg 12edike van és már nincs egy forintod sem...te aztán be tudod osztani...igazi főnyeremény egy ilyen asszony:)
A tesód megkérdezhette volna, és nem egyből elköltenie kellett volna...
A párod egyszerűen undorító ember. Hogy lehet ilyet mondani? Én egyből otthagytam volna a helyedben.. De hát hagyd csak magad kihasználni.. Ne hidd, hogy nem csal meg téged, ha ilyen a hozzáállása.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!