Apukák! Hogyan éltétek meg az első gyerek megérkezését követő időszakot?
Sok ismerősömtől hallom, hogy nem túl rózsásan, sőt még olyat is, hogy a nagy szerelem akkor ment tönkre, van akinek még az élete is.
Mi a helyzet veletek?
Kedves Apukák!
Ha a feleségetek hanyagolja a szexet a szülést követően, keressetek ideiglenesen egy fiatal lányt, aki kielégíti a szükségleteiteket. Én például szívesen folytatok viszonyt idősebb férfiakkal.
Üdv.: 16/L
Kiegészíteném az elöttem szóló kommentjét. :D Kedves apukák, jobb ha mindjárt össze is bútoroztok a fiatalabb lánnyal, mert úgy az van, hogy ha nem segítetek, legalább nem is hátráltattok. :DD
Kedves fiatal lány, neked sok örömet kívánok az apukák mellé :D
Köszönöm Kedves Utolsó!
De nekem az apukák már önmagukban sok örömet szereznek. ;)
16:57!
Mennyiért szopsz?:)
20/F
Nem vagyok hivatásos, hogy pénzért csináljam.
Egyébként neked semennyiért, mert csak 20 éves vagy. ;)
nem vagyok ugyan apuka de van egy gyönyörű gyerekem és egy szuper férjem :)
férjem heti 5! nap nem látja a gyerekét mert a munkája miatt éjfélkor ér haza és pont akkor megy mikor picur ébred :( minden nap felhív többször, hogy nagyon hiányzik neki a fia és sokat gondol rá, várja a hétvégét, hogy végre vele lehessen. és azt hiszem itt lett Ő igazi APA, mikor nem én hiányzom neki hanem a fia :))))))
mivel nem volt velünk az első napokban, hetekben, hónapokban sem így nyilván neki nem volt olyan fárasztó :) de mikor még csecsemő volt a fiunk bizony megtörtén nem egyszer, hogy az éjjeli ébredésnél kiült vele a nappaliba megvitatni az élet nagy dolgait :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!