Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreznétek? /tennétek? A...

Mit éreznétek? /tennétek? A férjem párnát nyomott a fejemre majdnem megfulladtam éjjel. Mert kiakadt hogy szerinte az exem nevét mondtam álmoman. Megijedtem még most is alig kapok levegöt. Hibásnak érzem magam mert télleg róla álmodtam

Figyelt kérdés
de az csak álom a férjem szeretem de az ö reakciojátol most pánikban vagyok nem kaptam levegöt
2011. márc. 10. 12:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
először is mi van akkor ha a férjed?ha így bánik veled az nem mentsvár a másik nincs joga ahhoz hogy azt mondja ha megcsalsz megöllek,max válnia szabad és a fele vagyont elvinni!!
2011. márc. 10. 18:44
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

1. az is bőven elég lenne, ha évente egy-egy percre kattanna be

2. ebből is láthattad, hogy bármit kinevezne megcsalásnak, ha őrjönghetnéke támad. Elmész otthonról, rád néz valaki, álmodsz valamit...

2011. márc. 10. 19:47
 43/45 anonim ***** válasza:
84%

Ha valakit megölnél, mert megcsal, az nem annak a jele, hogy szerelmes, hanem hogy szociopata.

Nézd, ha neked normális, hogy majdnem megfojtott, és szerinted ez megérdemel egy kérdést itt, ahelyett, hogy fogtad volna a cuccod, és leléptél volna jó messzire, akkor senki nem tud segíteni.

Nem szeret. Kontrollál. Nem a szerelme vagy, hanem a tulajdona.

2011. márc. 10. 20:18
 44/45 anonim ***** válasza:
94%

A legnevetségesebb válasz, hogy ő szeret téged. Már ne is haragudj de aki meg tud ölni szánt szándékkal egy emberi lényt az nem szeret senkit sorry. Szociopata azok nem tudnak szeretni. Eljátszhat bármit, neki egy birtokolt tárgy vagy. Ha valamit nem úgy csinálsz ahogy ő elképzeli a beteg fejében akkor majd megver, megrugdos, megkésel, utána ha véletlen túléled hetekig bocsánatot kér és "bújós" lesz ahogy írtad, utána megint jön az ölhetnékje. Tudod mi vagy te ha vele maradsz, egy idióta aki már megbocsáss meg is érdemli, ha bántják. Engem egyszer ütne meg a férjem és azon kívül, hogy egy tepsivel jól pofán vágnám érte, ki is tenném a szűrét fél pillanat alatt. Én ezt neki el is mondtam a kapcsolatunk elején, ha megüt engem fel is út le is út.

El nem tudom képzelni hogy még szereted azt az embert, aki majdnem megfojtott. Nekem ott lenne vége minden érzelemnek és csak gyűlöletet esetleg szánalmat tudnék érezni iránta.

Persze lehet hogy hozott mintával dolgozol és ebben nőttél fel, mert akkor sajnos neked ez a normális.

Hagyd ott a fenébe, vagy ne lepődj meg a következményeken.

2011. márc. 10. 20:44
 45/45 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom, ő is azt mondta, hogy így szeret, meg úgy szeret. Ő is bújt, stb.

Azért egyszer úgy behúzott, hogy 1 hétig nem mertem kimenni az utcára, mert nem tudtam mivel eltakarni a monoklit. (Nem fedte el a make up, tél volt, nem tehettem fel napszemüveget.) Megbocsátottam neki, mert ígérte, hogy többet nem fog előfordulni. Bár az egyik barátnőm mondta, hogy aki egyszer megüt 1 nőt, meg fogja máskor is tenni. Én nem hittem neki. Aztán egyszer berúgott az exem, és akkor is megvert. Ömlött az orromból a vér, és még 3 hónap múlva is könnybe lábadt a szemem, ha az orromat ki kellett fújnom.

Mindezt azért tette, mert betegesen féltékeny volt. Azóta persze már réges régen otthagytam. Még mindig azt terjeszti, hogy én vagyok az élete szerelme.

Szóval gondold meg jól, mert mi van, ha legközelebb nem sikerül leszedned a fejedről a párnát, és megfulladsz? Vagy kést fog rád, vagy ki tudja mit fog csinálni?

Az álmaidat nem tudod befolyásolni. Szerintem jobb lenne minél előbb otthagynod.

2011. márc. 17. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!