Most nagyon megijedtem, mi a véleményetek?
Ha valakinél ilyet diagnosztizálnak, az azért elgondolkodik egy-két dolgon. Lehet, hogy már rég kigondolta ezt, és most, hogy nem sokára 18 leszel, már meg is lehet tenni a szükséges lépéseket, így úgy látta ideje, hogy elmondja neked. Szerintem, ha valakinek volt már ilyen, az nem úgy van vele, hogy jaj de laza vagyok minden rendben, azt inkább megnyugtatja, hogy minden rendben lenne, ha ne adj Isten még is megint lenne valami baj.
Az én szüleim több alkalommal elmondták mielőtt elutaztak, hogy mennyi a balesetbiztosításuk és mihez kezdjek vele, mit kell kifizetni, kihez forduljak stb ha meghalnak. Jó, elröhögtük, de tényleg komolyan gondolták, pedig egyáltalán nem arról volt szó, hogy na most meghalnak, egyszerűen, sosem lehet tudni.
Az egészben egyet nem értek.
Teljesen feleslegesen mennétek be a gyámhatóságra,mert nem választhatja meg,hogy esetleges halála után ki lesz a gyámja.
Első körben vérszerinti apa,másodikban nagyszülők,utánna következik a testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!