Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most nagyon megijedtem, mi a...

Most nagyon megijedtem, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, van egy 4éves kishugom de ő nem az én apámtól, hanem nevelőapámtól már 10éve együtt vannak anyával, minden rendben működik, nincs veszekedés sem, nem iszik stb. Anyukámnál négy éve(amikor a hugommal terhes lett) méhnyakrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben észrevették és kivették a méhét amikor a hugommal császározták. Pár perccel ezelőtt kihívott a konyhába és leültetett, hogy úgy döntött, hogy ha betöltöm a 18at (2hónap múlva) akkor elmegyünk a gyámhivatalhoz és én leszek a hugom gyámja, ha ő istenőrizz meghal. Kérdeztem, hogy miért nem a nevelőapám és azt mondta, hogy ő bennem bízik a legjobban és tudja, hogy rámhagyhatja. Most nagyon megijedtem, hogy miért döntött így...félek hogy van valami baja csak nem mondja el nekem :( bár rákérdeztem, hogy ugye nem jött vissza a betegsége de azt mondta, hogy nem. Nagyon nagyon félek, hogy van valami, rengeteget dolgozik emellett, hogy több betegsége van (pajzsmirigy...stb) és megkért hogy ezt ne mondjam senkinek, de akkor is idegesit ez a hirtelen döntés :S szerintetek miért döntött igy? ugye nem beteg?:(
2009. szept. 12. 19:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A törvényben egyébként is benne van, hogy ki NEM lehet gyám, és nincs olyan kategória, hogy csak 18 és akkor nem lehet..
2009. szept. 15. 14:24
 22/28 A kérdező kommentje:
Te milyen jogon nevezel engem gyermekdednek? Több mindent átéltem már mint te az biztos. Nem kívánom neked hidd el! Örülj neki, hogy neked nem ilyeneken kellett gondolkodnod 17 évesen! Nekem nem adnál gyereket? Hál'istennek hogy nem te vagy az anyám/apám! Te nem tudod hogy min megyek keresztül és szerintem inkább hallgass el!
2009. szept. 15. 16:13
 23/28 A kérdező kommentje:
Téged röhögnek körbe hogy x éves létedre ilyeneket mondasz egy elég nehéz életű lánynak akinek többet ér a testvére mint a buli meg ez meg az! Meg milyen viselkedésről beszélsz??? Gyakorlatilag én nevelem most is a hugomat te nekem ne magyarázz hogy mire vagyok képes meg mire nem! Majd ha te is átéled ezeket a dolgokat utána kinyithatod a szádat addig hallgass el főleg az anyukámról mert kib@szottul nem vagyok vevő az anyukám ócsárolására!!!!!:@ :@ :@ megnézném azt hogy melyik 17éves kis mai k*rva csinálná ezt végig már bocsánat a kifejezésért de ez igy van, TISZTELET A KIVÉTELNEK!
2009. szept. 15. 16:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Kinek a neve van a kisgyermek anyakönyvi kivonatában az apa rovat után?

Na ha valakinek elhunyik az anyja,akkor az lesz a továbbiakban a gondviselő.

Adtam volna tippeket,hogy mi kell ahhoz,hogy egy esetleges perben jó helyzetbe kerülj,de ez már alma.

Viszont ha ennyire indulatos vagy,nem is lesz szükség rá,mert teljesen esélytelenül indulsz.

Az meg hogy már most Te törödsz a hugoddal,nos ez nem a Te dolgod lenne.

Egyébként voltál bent a gyámügyön megkérdezni?Az lenne a legtisztább.

2009. szept. 15. 20:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de nem ő az indulatos, csak olyan hangnemben válaszolt, ahogy te beszéltél hozzá! Amúgy meg nem is akartál te segíteni, csak teszed a fejed, hogy milyen jól értesz hozzá! Aki tanácsot akar adni hogy hogy nyerjen pert, az nem azzal kezdi hogy "te biztos nem lehetsz a gyámja, ne is álmodj róla", meg hogy "éretlen vagy az egészhez"! Ha nem segítessz, akkor ne írkálj itt baromságokat, hanem húzz a f...ba!
2009. szept. 15. 21:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Na végre én is meg tudtam kérdezni egy jogászt! Anyukád kezdeményezhet olyat hogy te legyél a kislány gyámja, de ha az apa is igényt tart rá, akkor per lesz belőle! Annak a javára fognak dönteni, aki jobban el tudja látni őt! Ez gond! Ugyanis ha pl.: nincs állandó kereseted, vagy nem tudtok valamit felmutatni az apa ellen, akkor igencsak lecsökkennek az esélyeid! Gondosan járjatok utána hogy mi kell hozzá, és ha ügyes vagy biztos sikerülhet! Szurkolok neked!
2009. szept. 15. 21:19
 27/28 A kérdező kommentje:

Már megbocsáss de neked semmi közöd hogy én törődöm a hugommal!

utolsó: köszönöm szépen a válaszaid, valahogy megoldjuk :) tényleg köszönöm mindenkinek!

2009. szept. 15. 21:22
 28/28 anonim válasza:
az én anyám is szokott arra gondolni hogy milesz ha ö nemlesz ő is beteg többek között a pajzsmirigyével vannak gondok és cystája is volt.többször mütötték és ha látom rajta hogy nemjol van megijeszt. már a gondolat ijesztö hogy az ember anyja vagy akit szeret többé nemlesz pedig ez természetes dolog.biztos szeretne abban lenni hogy ha bármi történik vele lesz akire számithat akinek szüksége van törődésre.
2009. szept. 17. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!