Mit éreznétek? /tennétek? A férjem párnát nyomott a fejemre majdnem megfulladtam éjjel. Mert kiakadt hogy szerinte az exem nevét mondtam álmoman. Megijedtem még most is alig kapok levegöt. Hibásnak érzem magam mert télleg róla álmodtam
Figyelt kérdés
de az csak álom a férjem szeretem de az ö reakciojátol most pánikban vagyok nem kaptam levegöt2011. márc. 10. 12:11
11/45 anonim válasza:
Amikor a párom véletlenül az exe nevén szólított, kiabáltam vele, utána meg egy fél napig nem szóltam hozzá. Így utólag ez is túlzás volt tőlem.
Én nagyon félnék egy ilyen ember mellett a helyedben aludni. Bármikor előfordulhat megint, hogy az exedről álmodsz. Én is elköltöznék a helyedben. Legalábbis addig, míg kicsit megnyugszol, és át tudod a szituációt gondolni.
12/45 anonim válasza:
Úgy látszik te ezt szereted, mert voltál olyan hülye, hogy hozzámentél. Nyilván az elmúlt hat évben is volt hasonló dühkitörése. Akkor most mi a problémád? Csak azt kapod amire számíthattál. Amúgy nem normális a férjed, de te még kevésbé ha vele maradsz.
13/45 anonim válasza:
Nehogy Te legyél a főszereplő egy hétfő esti TV adásban........tedd meg a lépéseket! /rendőr/
14/45 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel.
Hogy lehet hozzámenni egy ilyen emberhez???? Oo
15/45 DannyZuko válasza:
És te nmég ott vagy vele? Mit fog tenni, amikor bejelented esetleg, hogy elmész tőle? Torkon ragad? Vagy szíven szúr? Esetleg csak laposra ver? Amikor nincs otthon menj el valahova a cuccaiddal együtt. Család - Barátok. Javaslok olyan helyet, ahol van férfi aki meg tud védeni, ha odamegy dühöngve. Majd amint ez megvan már mehetsz is a rendősrésgre feljelentei gyilkossági kísérletért és amég őt kihalgatják, pont átérsz az ügyvédedhez, aki beadhatja a vállási papírokat... Ezek után mire számítasz? Álmodban nyögsz egyet és megfujt mert azt hiszi vele szeretkezel? Gyógykezelést az ilyen állatnak...
16/45 anonim válasza:
Az én apám is ilyen, mint a férjed. Anyukám sem volt normális, mert tíz évig házasságban élt vele, az elején még csak kiabált meg földhöz vágott dolgokat, de meg lehetett nyugtatni, a végén viszont odáig fokozódott a dolog, hogy ájulásig fojtogatta anyámat. Majdnem megölte. Szóval én a helyedben nem kockáztatnék és inkább gyorsan otthagynám amíg nem késő.
17/45 DannyZuko válasza:
előző vagyok... "Álmodban nyögsz egyet és megfujt mert azt hiszi vele szeretkezel?" azt félreérthetően írtam. a vele, az az exedre vonatkozott. bocsi.
18/45 anonim válasza:
ha maradsz egy idegbeteg mellett, rólad hallunk a rendőrségi ügyeknél. Persze lehet hogy te leszel az áldozat ! Mit vársz attól az elmeháborodottól?Hiába jó két hétig, ha utánna összefog törni, mert nincs kizárva, csak köszönj vissza a postásnak !
19/45 anonim válasza:
hibásnak érzed magad?????????? akkor húzzál pszichológushoz...amúgy meg ha velem történne ilyen, a pasi már előzetesben lenne...de eleve hozzá sem mentem volna...
20/45 anonim válasza:
Neked felesleges tanácsot adni. Úgy sem teszel semmit. Ha te így boldog vagy... akkor minek minket kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!