Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreznétek? /tennétek? A...

Mit éreznétek? /tennétek? A férjem párnát nyomott a fejemre majdnem megfulladtam éjjel. Mert kiakadt hogy szerinte az exem nevét mondtam álmoman. Megijedtem még most is alig kapok levegöt. Hibásnak érzem magam mert télleg róla álmodtam

Figyelt kérdés
de az csak álom a férjem szeretem de az ö reakciojátol most pánikban vagyok nem kaptam levegöt
2011. márc. 10. 12:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Valószínű, hogy féltékeny (ahogy írtad előtte is voltak kirohanásai) de szerintem azért mert álmodban kimondtad az ex-ed nevét még NEM JOGOSÍTJA FEL arra, hogy ilyet tegyen!

Ha zavarja, bántja akkor szóljon. Ezt szépen is meg lehetne beszélni.

Sajnos hiába mész rendőrségre, csak akkor tesznek valamit ha vér folyik...

Viszont én lehet, hogy pár napra elköltöznék (ha van rá lehetőség) hogy érezze, hogy ilyet nem tehet!

Ha szereted akkor beszéljétek át, mondd el, hogy félsz a kirohanásai miatt és ez a párnás dolog volt az első és utolsó amivel bántott Téged!

...sajnos nem sok esély van rá, hogy megváltozzon, de ha viszont szeret talán észbe kap!

2011. márc. 10. 12:38
 22/45 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem addig lépj amíg tudsz....

Ne várd meg, míg késő, mert ha ezt eltűröd akkor nagyobb baj is lehet....

2011. márc. 10. 12:41
 23/45 anonim ***** válasza:
Jézusom! Én ilyennel nem lennék együtt! Azonnal elválnék,és irány a rendőrség!
2011. márc. 10. 12:41
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Az álmoknak nincs jelentőségük,ezt tudhatná a férjed is.Pakolj és menj,válj el és jelentsd fel!Ilyen emberrel nem lehet élni,ez elmebeteg!
2011. márc. 10. 12:44
 25/45 anonim ***** válasza:
94%

Szia :)

Azonnal lépj ki a kapcsolatból, ez nem lesz jobb, csak rosszabb. Ha már most ilyen, mi lesz tíz év múlva? Kiláncol a radiátorcsőhöz? Volt ilyen eset Magyarországon. Az ilyen férfiak betegek, és hát ez meg, hogy azért mert az exeddel álmodtál, ez nagyon durva. Legközelebb meg majd azért kezd el folytogatni, mert egy idegen férfi rádnézett az utcán. Abban is kb ugyanannyira lennél hibás, mint ebben.

2011. márc. 10. 12:45
 26/45 Olga néni ***** válasza:
80%

Sokat a rendőrség tényleg nem tesz, de egy ilyen bejelentésnek azért nyoma van, és ha egyszer tényleg holtan találnak, nem mondhatja majd, hogy ja, öngyilkos lettél. Sőt, ha tényleg bejelented a történteket, és megtudja, lehet, hogy visszatartó ereje lesz. Persze az is lehet, hogy még jobban bedühödik.

Az tény, hogy túl hevesen reagál a férjed. Ezt kellene megbeszélni vele először, utána meg a volt férjed kérdését. Tudta, hogy elvált nőt vesz feleségül...

Ha nem lehet vele beszélni, és ennyire agresszív, és még csak nem is változik, akkor gondolkozz el, mennyire szereted, mit ér meg neked. A többit elmondták az előttem szólók.

2011. márc. 10. 12:50
 27/45 anonim ***** válasza:
40%

Én azonnal mentem volna látleletet vetetni,rendőrségre feljelenteni és beadni a vállást és elköltözni!

Ha nem teszed ezt akkor megérdemled a sorsod!

2011. márc. 10. 12:51
 28/45 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj, hogy tényleg nem fogsz kilépni a kapcsolatból.

Aki ilyet ír, ezek után: "Hibásnak érzem magam mert télleg róla álmodtam" az tényleg nem fog semmit tenni.

Ennek lehet az az oka, hogy a hölgy annyira önbizalom hiányos, hogy végre örül egy kapcsolatnak. És úgy gondolja, más őt nem szeretné. És úgy véli, inkább egy sz*r kapcsolat, mint hogy egyedül legyen. Esetleg annyira szereti a férjét, hogy elveszti közben a tartását, a büszkeségét, mert mindent megenged, a férj bármit megtehet vele. Minden esetre, aki még ezek után hibásnak érzi magát

az SOHA nem fog önszántából kilépni egy kapcsolatból, és elrontja ezzel az egész életét.

2011. márc. 10. 12:52
 29/45 anonim ***** válasza:
68%

12:52 :)

Vagy a gond nem most kezdődött, és már kialakult nála a Stockholm-szindróma. Az ilyen férjek módszeresen teszik tönkre a párjuk önértékelését, emiatt is előfordulhat, hogy az álom miatt hibásnak érzi magát. A kedves úriember valószínű, évek óta terrorban tartja, legalábbis ez hogy ő is hibásnak érzi magát, erre utal. Ha nem, akkor viszont addig kell cselekednie, amíg még észnél van, mert sajnos borítékolni lehet hogy egy ilyen férj mellett ez nem sokáig lesz jellemző. Én sajnos az első verzióra gyanakszom :(

2011. márc. 10. 13:22
 30/45 anonim ***** válasza:
szerintem menekulj egy ilyen pasitol, amig nem keso. a ferjed idegileg labilis, es ha nem kezelteti akkor ez csak rosszabb lesz, es a kovetkezo esetnel meg megis folyt. en nem ereznem magam biztonsagban mellette.
2011. márc. 10. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!