Mit éreznétek? /tennétek? A férjem párnát nyomott a fejemre majdnem megfulladtam éjjel. Mert kiakadt hogy szerinte az exem nevét mondtam álmoman. Megijedtem még most is alig kapok levegöt. Hibásnak érzem magam mert télleg róla álmodtam
Őszinte véleményt akarsz? Lehet, hogy lepontozol, de az igazság az, hogy elbutított téged a szerelem. Hogyan élhetsz egy olyan férfi mellett, aki kiszámíthatatlan? Teljesen mindegy, hogy ha csak 3-4 havonta jön rá a dili, vagy évente, akkor is veszélyben vagy mellette! Sosem tudhatod, mikor fog bántani.. Később ugyanezt fogja csinálni a gyerekeiddel. Felelőtlen vagy és szívtelen, ha ilyen életet szánsz nekik. Ismerek olyat, akinek az apja héba-hóba mondvacsinált indokkal meg akarta ölni a gyerekét.. Félelemben és rettegésben élte gyerekkorát. A fiú idegbeteg lett, és pontosan ugyanolyan dühkitörései vannak felnőttként, mint az apjának.
Az álmaid nem azt jelentik, amire vágysz. Az agyad találomra elevenít fel régi emlékeket, olyan helyzeteket is, amire a valóságban nem emlékszel. Hogy miért álmodunk, azt még találgatják, de eddig azt valószínűsítik, hogy az agy így gyógyítja magát az ébren töltött órák után. Ha te a volt párodról álmodsz, nem tehetsz róla.. ez egy természetes folyamat eredménye.
A férjed egyrészt elég primitív, ha téged hibáztat ezért, amit a párnáddal tett, az pedig valamilyen rejtett pszichés betegségre utal, magyarul elmebeteg. Később ne csodálkozz, ha még jobban elborul az agya, és gyakrabban ébredsz ilyen kellemes meglepetésekre, vagy éppen nem ébredsz fel egyáltalán. Kinek fordul meg a fejében ilyesmi?! Biztos hogy nem normális embernek. A düh elveszi az eszét.. később rád néz egy férfi, ő meg elvágja a torkod, mert hiába tagadod, biztos hogy te kezdtél ki vele.
Menekülj, amilyen gyorsan csak tudsz. Nem érdemelted meg, amit kaptál, de ha továbbra is mellette maradsz, a többit már magadnak köszönheted.
de én nagyon szeretem öt. a férjem.és nagy részt nagyon aranyos kedves bújos érzem hogy nagyon szeret.
nem akart megölni csak nagyon féltékeny csak akkor ölne meg ha megcsalnám ezt már mondta. de nem csalom meg ö teszi boldoggá az életem.
Nem akart megölni csak nagyon féltékeny csak akkor ölne meg ha megcsalnám.
És ha egyszer a fejébe vezsi hogy megcsaltad,simán kinyírhat,te olyan ostoba vagy ,hogy már fáj.
Egy újjab buta nő vagy akik félelemből nem mer lépni,most párna két hét múlva pisztoly,gratulálok,ha te így boldog vagy,ne ítt siránkozzál neküknk...
Akkor sem ölhetne meg, ha megcsalnád, sőt ha naponta mással csalnád ehhez akkor sem lenne joga!!! Ez életveszélyes fenyegetés. A férjed beteg. Ha később lesz gyerek, és kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, megnézheted magad. Most lépj le, még megteheted. A leendő gyermekeitek hogy fognak felnőni, ezt fogják otthon látni !! Apa egy cukorfalat, csak kéthetente félholtra veri anyut mert az olyat álmodik, ami apunak nem tetszik.
Egyébként jellemző, hogy az erőszak után kedveskednek, ebben ez a trükk. Hidd el ez egy betegség, és nem fog javulni, csak rosszabb lesz. A szerelem elmúlik, és akkor majd azért is kaphatsz pár maflást ha túl hideg vagy túl meleg lesz a leves, vagy mert a baba sír és te nem tudod megvígasztalni. Ez egy állat, ha most nem lépsz, később egyre nehezebb lesz, mert tönkre fogja tenni az önértékelésedet, elhiteti majd veled hogy semmire nem vagy jó, úgysem kellenél senkinek, és tulképp ő a kegyes mert hajlandó téged megtűrni. De ha te erre vágysz, akkor visszaszívtam mindent.
Basszus, egyszer a férjem "cicámnak" szólította az exfeleségét. Legalábbis azt hittem, hogy vele beszél, mert az exnejének és a lányának nagyon hasonlít a hangja. Kiszálltam a kocsiból és erőből bevágtam az ajtót.
Én még ezért is szégyelltem magam.
Illetve egyszer valami rosszat álmodott, nagy horkolások/horkantások közepette elkapta a karomat és erősen megszorította álmában. Reggel kicsit dühösen elmeséltem neki, napokig nem győzött bocsánatot kérni, pedig nem szándékosan csinálta, nem is emlékezett semmire. De még így is olyan lelkiismeretfurdalása volt,hogy napokig a kanapén aludt, nehogy véletlenül bántson. Se előtte, se azóta nem volt rá példa, többnyire, csak "vadászik" álmában, mint a kutyák :) (fut, morog, hörög :))
Az eddigi legdurvább reakciója egy olyan helyzetben, amikor tényleg nagyon provokatívan és bántóan viselkedtem, annyi volt, hogy elmormogott egy b.meg-et, vasvilla szemekkel rám nézett és átvonult egy másik helyiségbe.
Hogy mit tenne, ha megcsalnám? Szerintem összecsomagolna, odamondana egy káromkodást és behúzna maga mögött az ajtót. De hozzám nem érne egy ujjal sem.
Mondok neked valamit: ez a típus ilyen, az esetek 90/-ában tökéletes férfi, de egy hónapban 1-2 alkalommal elveszíti az önuralmát, tör, zúz, őrjöng, kényszerképzetei vannak (megcsaltad, nem az övé a gyereked, hülyének nézed és röhögsz a háta mögött, stb), és simán kinyír téged is és a gyerekeidet is. Szerinted miért történnek ilyenek nap mint nap? Mert a hozzád hasonlók nem hisznek a tapasztaltabbaknak. Én is jártam ilyen állattal, sajnos. Évekig normális volt, aztán 1-2 alkalommal mindenféle előzmény nélkül úgy elöntötte a düh, hogy pl. elvitt egy erdőbe azzal, hogy megöl és elássa testemet. Ott aztán már kapálózhattam, hogy nevetséges amin veszekszik, én nem csaltam meg, tényleg csak a könyvtárba vittem vissza a könyveket! Máig sem tudom, hogy úsztam meg ép bőrrel ezt a kapcsolatot.
Szerelmes vagy? Ez nem szerelem.. az boldogsággal, megelégedéssel és biztonságérzettel tölti el az embert. Érzel iránta valamit, de az csak egy vágyálom, ragaszkodás ahhoz a képhez, hogy a férjed jó ember. Nem az.
Két lehetőséged van: kilépsz a házasságból, vagy hullazsákban végzed egy váratlan pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!