Nagyon kérek mindenkit! Megcsalna? Most mit tegyek? Hazudott, hogy szeret? Mi a hűség? Vagy csak nagyon féltékeny vagyok?
a pasimmal neten ismerkedtem meg,és amikor összejöttünk én végleg otthagytam az oldalt, de ő nem. vakon megbíztam benne. Fél év után még mindig rajta van ezért gyanús lett. Tegnap egy álnéven egy álszemélyiséggel beregisztráltam és chateltem vele.(nevezzük ezt Sarah-nak) Sarahnak azt mondta, hogy szingli, és nem is szerelmes, közben nekem állandóan azt mondja, hogy szeret, valamint azt írta, hogy már mondta vkinek, h. szerelmes belé, de a lány nem viszonozta (ez a volt szerelme, tehát nem is én). Sarah sokat csalódott már a férfiakban, és azt írta neki a barátom , hogy szeressen belé, és akkor nem fog csalódni, merthogy ő (a barátom) hűséges. Normálisan flörtölt Sarah-val, pedig próbáltam egy undok nő tulajdonságaival felruházni, mégis udvarolt neki. Még elérhetőségeket is kért, de nem adtam neki.
Már egy egész éjjelt végigbőgtem, mert nagyon fáj ez, hogy így a semmibe vesz. Hogy a szemembe hazudik, hogy szeret, hogy hetente csak 3 napot szán rám (messzebb lakik), ha én nem keresem őt, akkor ő sem keres (tehát semmi üzenet, semmi sms...). De nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni őt. Tudom az sem szép, amit most én csinálok, de megszólalt a kisördögöm, de nagyon szégyellem is magam miatta.
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!