Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kérek mindenkit!...

Habibi kérdése:

Nagyon kérek mindenkit! Megcsalna? Most mit tegyek? Hazudott, hogy szeret? Mi a hűség? Vagy csak nagyon féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

a pasimmal neten ismerkedtem meg,és amikor összejöttünk én végleg otthagytam az oldalt, de ő nem. vakon megbíztam benne. Fél év után még mindig rajta van ezért gyanús lett. Tegnap egy álnéven egy álszemélyiséggel beregisztráltam és chateltem vele.(nevezzük ezt Sarah-nak) Sarahnak azt mondta, hogy szingli, és nem is szerelmes, közben nekem állandóan azt mondja, hogy szeret, valamint azt írta, hogy már mondta vkinek, h. szerelmes belé, de a lány nem viszonozta (ez a volt szerelme, tehát nem is én). Sarah sokat csalódott már a férfiakban, és azt írta neki a barátom , hogy szeressen belé, és akkor nem fog csalódni, merthogy ő (a barátom) hűséges. Normálisan flörtölt Sarah-val, pedig próbáltam egy undok nő tulajdonságaival felruházni, mégis udvarolt neki. Még elérhetőségeket is kért, de nem adtam neki.

Már egy egész éjjelt végigbőgtem, mert nagyon fáj ez, hogy így a semmibe vesz. Hogy a szemembe hazudik, hogy szeret, hogy hetente csak 3 napot szán rám (messzebb lakik), ha én nem keresem őt, akkor ő sem keres (tehát semmi üzenet, semmi sms...). De nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni őt. Tudom az sem szép, amit most én csinálok, de megszólalt a kisördögöm, de nagyon szégyellem is magam miatta.

köszi mindenkinek

2011. márc. 8. 09:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
én is arra gondoltam hogy találkozni kellene vele Sarah-ként és akkor dobni őt. hidd el jön egy jobb és kihevered őt is, és meglátod h jól döntöttél :) ne pazarold egy ilyen emberre az idődet !!
2011. márc. 8. 09:54
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy megcsalna! Már megcsalt! Minden megcsalásnak számít, ahol az illető egyedülállónak tünteti fel magát, és átveri a párját, szégyenbe hozná, ha kiderülne!!!!!!

Ha drámain akarod csinálni: hívd el Sarah nevében egy randira, és menj el... De eleve neten ismerkedtetek, szerintem nem először csinálja ezt, én nem fárasztanám magam. Nyomtasd ki a beszélgetést, és hagyd ott a pasit.

2011. márc. 8. 09:56
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el. Ez nem kapcsolat. Te próbálod meg kapcsolatként fenntartani.

Szeretet nincs.

Nekem is volt hasonló "kapcsolatom" ahol én is azt hittem, h szeretem a pasit (ő is egy szemétláda volt) de később rájöttem, hogy az vonzott benne, hogy elérhetetlen volt, harcolni kellett érte. Úgy éreztem "majd én megváltoztatom, majd miattam megváltozik"

Fenéket. Hagyd ott minél hamarabb, annál gyorsabban tudsz regenerálódni. Ami nem lesz könnyű. De megéri.

2011. márc. 8. 09:56
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is pont az jutott eszembe mint a 9:49-nek.:) Hívd randira és menj is el! És ott küldeném el a fenébe!

2011. márc. 8. 09:57
 15/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, bocsi, de q*rva nehéz , én komolyan szeretem őt, és nem értem, h. miért csinálja ezt velem, hisz nem adtam neki rá okot:( :( :(
2011. márc. 8. 10:01
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik az ötlet, hogy Sarah nevében hívd randira. A helyedben ráadásul vinném az ismerőseimet is, hogy minél nagyobbat égjen. megérdemelné, hogy nyilvánosan köss útilaput a talpára.
2011. márc. 8. 10:01
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért "gondolkodik", mert szerelmes.

A szerelem meg ugye vak.

Sok lány volt már a történelemben aki akár az orra előtt megcsaltak mégis megbocsátott...

Talán érzed te is, hogy gondok vannak, de a remény még erősebb benned, hogy minden rendbe jöhet és boldogabb leszel mint valaha.

A külső szemlélő természetesen azt látja amit a fenti hozzászólók, talán ez is az igazság.

De ha kidobod, vagy ő bocsát el, akkor is még jódarabig fájni fog és sokszor akaradod majd újrakezdeni bármennyi megalázás árán is. Vagy erőssé válsz vagy szerencsét kapsz és találkozol valakivel akibe legalább ennyire szerelmes leszel.

2011. márc. 8. 10:02
 18/44 A kérdező kommentje:
köszi nektek is, hát baromira nehéz, mert mindig az eszemre hallgattam, csak itt a szívemre, teljesen odaadtam neki a szívem,egy csomó áldozatot hoztam a kapcsolat miatt, még a szüleimmel is szembeszegültem , hogy együtt lehessek vele...nem akarom őt nyilvánosan megalázni,és akkor tuti elbőgném magam ott előtte, és nem akarnám, hogy lássa, milyen gyenge vagyok...
2011. márc. 8. 10:08
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy is szereted, ő otrombán megaláz Tégedet azzal, hogy hiteget, közben meg kavar a hátad mögött. Zavard el a búbánatos halál rojtos véreres farkára.

Legyen annyi önbecsülésed, hogy egy ilyen méltatlan kapcsolatból kilépsz.

2011. márc. 8. 10:17
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy ezek után még mi itt a kérdés. Dobd ki a francba. Szerintem ez minden épeszű ember számára egyértelmű. Neki semmit nem ér ez a "kapcsolat", letagadott téged, azért hogy másik csajt felszedhessen. Egyértelműen semmit se jelentesz neki, még a hülyének is nyilvánvaló. ez nem kapcsolat, csak te szeretnéd annak látni.

Arról nem is beszélve hogy ilyen embert hogy lehet szeretni. Ha én páromról derülnének ki ilyen dolgok, egy pillanat alatt gyűlöletbe csapna át a szerelmem, az biztos, és egy percig se maradnék vele tovább. És ezt úgy mondom hogy nálunk azért nem csak "járásról" van szó, hanem az esküvőnket tervezzük...

2011. márc. 8. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!