Nagyon kérek mindenkit! Megcsalna? Most mit tegyek? Hazudott, hogy szeret? Mi a hűség? Vagy csak nagyon féltékeny vagyok?
a pasimmal neten ismerkedtem meg,és amikor összejöttünk én végleg otthagytam az oldalt, de ő nem. vakon megbíztam benne. Fél év után még mindig rajta van ezért gyanús lett. Tegnap egy álnéven egy álszemélyiséggel beregisztráltam és chateltem vele.(nevezzük ezt Sarah-nak) Sarahnak azt mondta, hogy szingli, és nem is szerelmes, közben nekem állandóan azt mondja, hogy szeret, valamint azt írta, hogy már mondta vkinek, h. szerelmes belé, de a lány nem viszonozta (ez a volt szerelme, tehát nem is én). Sarah sokat csalódott már a férfiakban, és azt írta neki a barátom , hogy szeressen belé, és akkor nem fog csalódni, merthogy ő (a barátom) hűséges. Normálisan flörtölt Sarah-val, pedig próbáltam egy undok nő tulajdonságaival felruházni, mégis udvarolt neki. Még elérhetőségeket is kért, de nem adtam neki.
Már egy egész éjjelt végigbőgtem, mert nagyon fáj ez, hogy így a semmibe vesz. Hogy a szemembe hazudik, hogy szeret, hogy hetente csak 3 napot szán rám (messzebb lakik), ha én nem keresem őt, akkor ő sem keres (tehát semmi üzenet, semmi sms...). De nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni őt. Tudom az sem szép, amit most én csinálok, de megszólalt a kisördögöm, de nagyon szégyellem is magam miatta.
köszi mindenkinek
szerintem teljesen felesleges esélyt adni.
Beolvasol, visszatámad, vagy megesküszik, hogy sohatöbbé.
Ha visszatámad elhiszed, hogy te voltál a hibás.
ha megesküszik,akkor elhiszed, hogy megbánta.
aztán fél év múlva eljátszátok ugyanezt és fél év múlva megint.....
pakolj.
Na figyelj!
Először is, az én pasim mindig keresett, irt smst, ugrott ha hivtam, mégis besétált a csapdámba.
Vagyis a barátnőm kieszelte hogy teszetljük le. Friss volt méga a kapcsolatunk az igaz.
Egy idegen számrólkezdtük el hivogatni, irkálni vele aztán egy találkára is rábeszéltük.
Nekem folyamatosan hazudott hogy egy csaj zaklassa de ő vissza se ir neki, holott a barátnőm minden egyes smst átküldött nekem, meg ha telefonon beszéltek azt is leadta.
Szóval eljött az este, én otthon tanultam , meg volt beszélve hogy aznap nem találkozunk hagy tanuljak, de telefonon olyankor is órákat szokott velem beszélgetni. Aznap este viszont gyorsan lerázott hogy fáradt, megnéz egy filmet aztán megy aludni, már később nem is fog hivni. (persze erre az estére beszélték meg a barátnőmmel a találkát amire természetesen senki nem ment el kivéve a pasim)-igy este későn...valaki csenget. Hát a pasim volt-hogy jaj képzeld meg akartalak lepni!!!!
Hát azt hittem kikaparom a szemét a hazug disznonak.
igen, én teszteltem le----de bebukott, és a mai napig sem tudom hogy tudtam ezen túllépni, meg egyáltalán megbocsátani hogy bármilyen idegen nő ha hivná-ő szó nélkül találkozna vele.
De megbocsátottam és már 4 éve együtt vagyunk, együtt élünk békében.
Hat ne haragudj kerdezo, de te nagyon buta vagy. Ritkan dobalozok igy, latatlanban, de az utolso kommented kicsapja a biztositekot. Hogy lehetsz ennyire vak??????? Az utolsonak adsz igazat, mert o az egyetlen ellenpelda, a kivetel. Nem baj, hogy elotte kb. 20 ember irta az ellentetjet. Tudod te egyaltalan mirol szol egy kapcsolat??? Vegyuk at gyorstalpalon. Eloszor is szerelem, kesobb megbonthatatlan szeretet kell hozza, mindket fel reszerol. Ez nalad kapasbol nincs meg, mert o nem szeret teged!!! Hazudhatod magadnak, hogy de biztos szeret, pillanatnyi elmezavara volt, de ez nem igaz!!! Masodik, mindket fel egyenrangu, emberileg SENKI nem valik sertette. Te nem erzed, hogy mennyire megalaz??? Nincs ennyi meltosagod, onbecsulesed???
Nezd, en nem vagyok a szerelem nelkul indulo kapcsolatok ellen, de ha benne fel ev alatt nem indult el az erzes, eselyes, hogy soha nem is fog. Ez teged nem zavar? Ebredj mar fel, elhiszem, hogy szerelmes vagy, de ez nem kapcsolat. Ha valaki ennyire fel az egyedullettol, az egyszeruen eletkeptelen. Vele fel eve vagy egyutt es bar nem tudom hany eves vagy, magaddal egesz biztos hosszabb kapcsolatod van, mint vele. Probald meg magadat szeretni es ne jatsz ertelmetlen sakk meccseket.
Nem akartalak serteni, de mar engem zavar igy ismeretlenul is, hogy ennyire vak vagy.
11:00ás vagyok.
Nem mindenkinek indul felhőtlenül a párkapcsolata.
Én azt magamnak csináltam hogy leteszteltem a pasim. Magnak okoztam problémát. Lehet ha nem csinálom soha semmi gond nincs és meg sem fordul olyasmi a fejemben hogy találkozna idegen nőkkel.
De igy óvatosabb lettem, nem árt az néha. És az idő engem igazol mert kibékültünk és mindketten rengeteg energiát feketetünk a kapcsolatunkban és fantasztikusan jól megvaqyunk. Pedig még régen szexpartnerkeresőn is rajta volt....igaz akkor mosolyszünet volt. De soha senkivel nem találkozott, és hidd el minekünk nőknek is megvannak a magunk dolgai. Senki sem szent, és amig tettlegességig nem fajulnak dolgok (találkák, megcsalás,idegen nőktől smsk stb), azt meg lehet beszélni.
Vajon ti, akik papoltok hogy milyen szent kapcsolatban éltek, vajon ha a ti párotokat is igy letesztelnék, mit reagálnának?Valószinűleg 80% bedőlne.....És?A férfiak ilyenek....és vajon ha minket nőket teszteltene le a párunk mi bedőlnénk-e? Hát...mindenki adja meg sajátmagának a választ!:)
Drága kérdező!
Én tudod mit tennék?
Sarah elmehetne egy randevura a párocskáddal:))))
Beszéljetek meg randit egy szupi kis helyen, vegyél magadnak valami dögös uj cuccot, menj el fodrászhoz-hogy amikor meglát örüljön hogy te vagy ott és nem összevissza idegen nők:)
Aztán ne veszekedj vele, ne vitatkozz (tudom pokolian nehéz lesz)-de hidd el némelyik férfi igényli hogy nők fényezzék az egójukat-és nem azért van az oldalon hogy téged megcsalna! Jól esik neki az érzés hogy más nők is odavannak érte, nekünk is jól esne hidd el!
Szóval érezzétek jól magatokat, és légy optimista, hozd fel a témát, és tisztázd vele, (légy határozott magabiztos nő) hogy bár ez igy most vicces de nem szeretnéd ha továbbra is feljárna arra az oldalra. Beszéljétek meg mit hiányoltok a kapcsolatotokból, és változtassatok a dolgokon. Kérdezd meg tőle hogy elegendő női rajongót szerezett-e már?:)
Hidd el a pasid ámulni és bámulni fo milyen tökös csajjal jár!
:)Majd ird le mi volt
12:02
Komolyan azt hiszed hogy a pasid nem csajozik? Az ilyen mentalitású emberek nem változnak meg. És nehiogy azt hidd hogy minden férfi ilyen. Ez sajnos csak egy szomorú általánosítás, amit az elcseszett kapcsolataid miatt vontál le, mint következtetést.
Sajnállak nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!