Könyörgöm valaki segítsen nekem. Fogalmam sincs mit tegyek? Hogyan adjam be nekik?
1évig voltam együtt a pasimmal, kb8hónapig oké volt vele, ő vette el a szüzességemet is... de folyamatosan romlottak a dolgok kb 7alkalommal ha szeretkeztünk, de egyiket sem élveztem... csak nwki volt jó. De úgy gondoltam az a normális ha a másik élvezi, mert engem furdalt a lelkiismeret ha neki nem volt jó...aztán szépen lassan rájöttem hogy ez nem szerelem, 1hónapja szakitottam vele, nem beszélünk, nem szeretem. Soha többé nem akarok hallani róla, kiderült hogy megcsalt, hazudott stb. Továbbá lelkileg zsarolt, hogy ő beteg és megfog halni és legyek vele...de nem döltem be neki.
Moat van egy fiú, eszméletlenül bejön, és kezdek végre beleszeretni:) ez kölcsönös, 7végén el is mennémk moziba...de itthon nem mondhatom el:(
apám még mindig az exemmel van ki olyanokat mondd, h én csak d*gtam a pasimmal meg egy r*banc vagyok és stv. Holott 1hónapig volt vele szex, és utána már a csókját sem kivántam, nemhogy még lefekütem vna vele:S
persze ezt nemfogom neki mondani ÉN tudom és ez számit
Nagyon elmennék 7végén az új sráccal, ő nem csak pótlék...
de mit mondjak itthon? mégsem mondhatom a pasinak, h ne jöjjön a házunk elé kocsival, mert anyámék lehurrognak.
amugy 18vagyok
Megfigyeltem, hogy az emberek sokszor úgy reagálnak a dolgokra, ahogy közölve van velük. Ha egy kis dolgot óriási problémaként adunk elő, akkor mások is annak veszik. Ha lazán, akkor hajlamosabbak ők is természetesnek venni.
Ha rákérdeznek, akkor felnőttként nyugodtan, átgondoltan közöld, hogy már nagyon régóta eltávolodtál lelkileg a volt fiúdtól, és most végre megint tetszik egy fiatalember. Nem akarsz beleugrani, mert azért még az előző kapcsolat nyomai benned vannak, ezért még csak ismerkedtek, de látsz benne fantáziát.
Mondd el, hogy ne aggódjanak érted, vigyázol magadra, x időre itthon leszel, tényleg csak egy beszélgetés lesz.
Ha mindezt sunnyogva, félve teszed meg, akkor az lesz az érzésük, hogy titkolózol, hazudsz nekik, vagyis sokkal jobban fognak félteni.
Ha felnőttként viselkedsz, következetesen, határozottan, de mindezt tisztelettel a szülők felé, akkor ők is felnőttként fognak idővel kezelni.
A felnőtté válás ugyanis nem attól függ, hogy mikor töltöd be a 18-at, hanem attól, hogy hogy viselkedsz.
Láttam én már 30 éves gyereket, és 15 éves felnőttet is...
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!