Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Könyörgöm valaki segítsen...

Könyörgöm valaki segítsen nekem. Fogalmam sincs mit tegyek? Hogyan adjam be nekik?

Figyelt kérdés

1évig voltam együtt a pasimmal, kb8hónapig oké volt vele, ő vette el a szüzességemet is... de folyamatosan romlottak a dolgok kb 7alkalommal ha szeretkeztünk, de egyiket sem élveztem... csak nwki volt jó. De úgy gondoltam az a normális ha a másik élvezi, mert engem furdalt a lelkiismeret ha neki nem volt jó...aztán szépen lassan rájöttem hogy ez nem szerelem, 1hónapja szakitottam vele, nem beszélünk, nem szeretem. Soha többé nem akarok hallani róla, kiderült hogy megcsalt, hazudott stb. Továbbá lelkileg zsarolt, hogy ő beteg és megfog halni és legyek vele...de nem döltem be neki.

Moat van egy fiú, eszméletlenül bejön, és kezdek végre beleszeretni:) ez kölcsönös, 7végén el is mennémk moziba...de itthon nem mondhatom el:(

apám még mindig az exemmel van ki olyanokat mondd, h én csak d*gtam a pasimmal meg egy r*banc vagyok és stv. Holott 1hónapig volt vele szex, és utána már a csókját sem kivántam, nemhogy még lefekütem vna vele:S

persze ezt nemfogom neki mondani ÉN tudom és ez számit

Nagyon elmennék 7végén az új sráccal, ő nem csak pótlék...

de mit mondjak itthon? mégsem mondhatom a pasinak, h ne jöjjön a házunk elé kocsival, mert anyámék lehurrognak.

amugy 18vagyok

2011. márc. 6. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Nehéz ügy. Áthidaló megoldásként én azt tenném, hogy mondjuk venned kell valamit egy közeli éjjel-nappali boltba, és oda jöjjön érted kocsival. Vagy valami hasonlót. Ezzel talán időt nyersz, amíg az otthoniak kezelésére kitalálsz valami stratégiát.
2011. márc. 6. 21:02
 2/13 A kérdező kommentje:

bocsánat a sok helyesirási hibáért csak siettem meg ideges is vagyok... elegem van már ebből ami van apámmal...

neki sose jó semmi. Ugy kezel mint egy dedóst... pedig kb tegnap ő mondta hogy nem a férjem volt a voltpasim, nemkell gyászolnom a kapcsolatot.

meg eleve, minek szomorkodjak egy olyan ember miatt akit talán sosem szerettem?? az életem nem áll meg, nem???

2011. márc. 6. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Hát elég furcsa egy apád van, inkább az ő viselkedése ügyében kellene elsősorban beszélgetnetek.

Mondd meg hogy egy rendes fiú elhívott moziba és te elmész vele. Ha ellenvetés van a fiú ellen, akkor nyugisan tárgyaljátok meg hogy mi vele a gond és te hogyan látod.

2011. márc. 6. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Esélyes hogy apád se csak tanulással töltötte a 18 körüli éveit bár ez lehet nem hatja meg ha felvetnéd neki.Na meg az is lehet hogy nem így van.
2011. márc. 6. 21:12
 5/13 anonim válasza:
35%
18 évesen azt csinálsz amit akarsz, nem kell senki engedélye..
2011. márc. 6. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha úgysem jó semmi az apádnak, miért ne lehetnél őszinte?
2011. márc. 6. 21:26
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Mond meg az apudnak nem az őskorban élünk, és neki sem bizonyára anyukád volt az első nő, akit elvett feleségül.
2011. márc. 6. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ne apadnak akarj megfelelni, hanem sajatmagadnak - apadnak feleljen meg inkabb anyukad, tegyen neki megjegyzeseket - ha o megengedi.

18 eves vagy, azzal es oda mesz, akivel es ahova akarsz. Persze, vigyazz a biztonsagodra...

2011. márc. 6. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Vesd fel a fiúnak, hogy találkozzatok a városban. Aztán sétáljatok haza.
2011. márc. 6. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem,meg apukád beijedt,hogy 18 vagy és esetleg ezentúl váltogatni fogod a pasikat,mint este a bugyidat.A férfiak nagyon egyszerű gondolkodásúak,és ráadásul a te apukád,még elég vulgárisan fogalmazta meg egyszem gyönyörű királykisasszonykája miatti aggodalmait,hogy nehogy csúnya bácsik játékszerévé váljon,akik a kocsmában büszkélkednek a nőügyeikkel.Nem akarna rólad semmit visszahallani.

Beszélj vele...mond meg,hogy ne parázzon,jó-kislány vagy,és az is maradsz,mert ő erkölcsösnek nevelt.:)

2011. márc. 6. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!