Hétvégéig kell választ adnom, de fogalmam sincs, hogy hogy lenne a jobb, nem tudom mit csináljak?
Ifjú hölgy jegyezd meg, az életben semmi sincs ingyen!
Szóval a barátod édesapjának nem kellene fizetni,
de lehet nagyobb ára lenne a költözésnek.
Hallgass az érzéseidre! Azok nem csalnak...
Ha most fejezted be a sulit, akkor gondolom te is dolgozni fogsz.
Az természetes, hogy valamennyit be kell adnotok a háztartásba, hiszen ti is az anyukával laktok. Gyűjtögessetek.
Ha lesz munkád, esetleg albérletre nem gondoltatok?
Miért nem mentek albérletbe???Èn tuti nem mennék olyan helyre lakni ahol mindenki átjárna a szobánkon...
Menj te is dolgozni több lesz a pénzetek és kezdhettek saját életet építeni.mink ezt tettük,és mára van házunk családunk.2 gyermekkel.Az életbe tudni kell belevágni.
Menjen a barátod előre, és ha jobb fizetése lesz, akkor majd tud egy normális egy szobás albérletet bérelni, igaz az is kicsi, de legalább csak a tietek. Aztán te is utána mehetsz, kereshetsz munkát, és akkor a kettőtök fizetéséből már mindenképp meg tudtok élni.
Szakadj el a családodtól, kezdjetek önállósodni, ha már iskolát befejezett felnőtt emberek vagyok. Ebbe beletartozhat pár hónap különlét, de áldozatokat hozni kell a változásokért cserébe.
Azt lehagytam még szép hogy az anyja kér pénzt ha ketten is ott laktok.Nem mindegy!!
Az apja meg lefogja vonni töle....
*valamelyikünk így is veszíteni fog
Én csak annyit mondok, hogy egy kapcsolat KÉT emberről szól. Van olyan megoldás, ami mindkettőnek jó. Ha nincs (vagyis nem keresik/találják meg), előbb-utóbb szétmennek.
Talán átmenetileg meg lehetne próbálni, hogy csak ő megy, és ha tényleg jobb ott, utána mehetnél 1-2 hónap múlva. Ha meg nem jobb, visszajön.
De élhettek egy 3. helyen is, ha ott van munka mindkettőtöknek.
De valaki írta: semmi sincs ingyen! Ezt jól jegyezzétek meg, nagyon igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!