Hétvégéig kell választ adnom, de fogalmam sincs, hogy hogy lenne a jobb, nem tudom mit csináljak?
Menjen előre a barátod, aztán majd kiderül. Inkább te is vállalj munkát és költözzetek albérletbe. Az átjáró szoba egy halál lehet, nem tudtok összebújni, bárki bármikor beléphet, magán élet nulla.
Itt a család is. Szerintem idővel szokható, hogy nem vagyok együtt, de ezt neked kell tudnod.
Én a helyedben nem mennék.
De te nem is akarsz munkát keresni? Mert erről nem írtál semmit.
Nem rossz érzés, hogy a párod tart el? (Ne haragudj a megfogalmazásért, nem bunkóságból kérdezem.)
Vállalj el itt helyben bármilyen munkát,és kezdjetek el a pénz gyűjtésbe.Addig pedig ne költözzetek semerre.Pár hónapot még kibírtok szerintem szórakozás és ajándékok stb-ik nélkül,mint ahogy írtad is.Az anyukája rendesebb,vele jobban kijön mindkettőtök.Ezzel a probléma megoldva.Aztán amint lesz elég pénzetek menjetek saját albérletbe!!!!Hajrá,keress te is állást,csak fizessen valamennyit!
Egyszer úgyis le kell vállni a szülőktől,nem pedig egyik szülőtől a másikig költözni.(nem bunkóságból mondom!)
Győzd meg a párodat, hogy előre menjen.
Mondd el neki, hogy ettől még nem fog gyengülni a kapcsolatotok, ha pár hónapot külön töltötök.
Rossz nézni, ahogy az emberek akarva-akaratlanul korlátozzák egymást, a másik nélkül egy tapodtat sem. És azt hiszik, ezzel szerelmüket bizonyítják.
Mindketten jobban jártok, ha az előrelépés reményében kockáztattok kicsit. Vesztenivalótok nincs, ha szeretitek egymást. Ha nem jön össze a költözés, oda mindig visszamehettek, ahol most vagytok.
De nem is értem, ti miért csak apuka meg anyuka lakásában gondolkodtok, amikor ha akarnátok, elkezdhetnétek önálló életeteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!