Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek, hogy ne ébredjek...

Mi tegyek, hogy ne ébredjek fel a férjemre?

Figyelt kérdés

Sajnos egy alapvetően eltérő tulajdonságunk van: és nehezen alszom el, felszínesen alszom, könnyen felébredek, de csendben, szinte mozdulatlanul.

Ő gyorsan elalszik, nehezen ébred fel zajokra és rettenetesen horkol.

Egyik problémám a horkolás. Nem akarom bántani, mert nem direkt teszi, de már zombi vagyok a kialvatlanságtól. Néha megsajnál és a másik szobában alszik, akkor ki tudom pihenni magam, de rendszert nem szeretnék csinálni belőle.

A másik az, hogy össze-vissza kelünk, ritkán kell azonos időpontban kelnünk. Ő nem ébred fel a reggeli készülődésemre, én viszont igen az övére. Nem zajong, de már a léptekre, ajtónyitogatásra is felébredek és nem tudok visszaaludni.

Gyerekkoromban is rossz alvó voltam, sajnos alkati sajátosság. Orvosnál jártam már, mondta, hogy orvosi szempontból normális, esetleg fárasszam le magam. De ez se segít, ugyanúgy felébredek, nem tudok visszaaludni és még inkább mosott kaka vagyok másnap.

A reggeli neszezés még so-so, max a tervezettnél korábban kelek, de az éjjeli horkolást már nem bírom fizikailag. Délben már szédülök, annyira álmos vagyok.

VAn ezzel így más is? TAláltatok megoldást?

2011. febr. 24. 23:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy néha altatót veszel be, de nem akarsz rászokni. Lehet, hogy nem túl használható tanács, de létezik egy gyógynövényes nyugtató tea (naturland), és az egyik barátnőm, aki szintén gyógyszerellenes, kipróbálta egy nagyon feszült, gyomorideges időszakában. Azt mondta, meglepően elpilledt tőle és azt érezte minél előbb vízszintes helyzetbe kell kerülnie :) Mondjuk neki alvászavarai nem voltak, csak folyamatosan nyugtalannak, idegesnek érezte magát, amitől sokszor a gyomra is megfájdult. Lehet, hogy nem mindenkire van ilyen hatással, de a helyedben egyszer kipróbálnám mondjuk fél - 1 órával alvás előtt. Gyógynövényeseknél, gyógyszertárakban, drogériákban lehet kapni. Ha nem válik be, max. "el délutáni teázgattok" belőle a férjeddel :)
2011. febr. 25. 12:09
 22/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem is rettenet módon horkol, főleg, ha iszik is egy kicsit. Mi külön alszunk, és így kipihenjük magunkat mindketten (ő sem kel fel a bökdösésre félóránként) Nekem a szüleim is külön alszanak évek óta, és ez eddig bevált. A reggel a legjobb, mikor felkel, és átjön, bebújik mellém, és így ébreszt.
2011. febr. 26. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!